Ludetorjuntapalvelut yrityksille

Ludeongelmien ratkaisija

Toiminta-ajatuksemme on olla lude ongelmista kärsivien hotellien, taloyhtiöiden, vakuutusyhtiöiden sekä huoltoyhtiöiden luotettava kumppani, joka ratkaisee, tuottaa sekä jalostaa luteiden torjunnan ratkaisuja asiakkaiden ludeongelmien korjaamiseksi.

Ota meihin yhteyttä

Vahvuutemme

Vaikeat kohteet

Olemme parhaimmillamme kohteissa, jossa luteet ovat levinneet pitkin taloa sekä talon rakenteita.

Innovatiivisuus

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme sekä välineitä, joilla pystymme tuhoamaan luteet entistä tehokkaammin.

Asiantuntijuus

Olemme ludetorjunnan edelläkävijöita, joten me tiedämme lähes kaikein luteista sekä niiden tuhoamisesta.

Joustavuus

Pystymme joustamaan tarpeen mukaan. Toimimme koko Suomen alueella, tarvittaessa vaikka ympäri vuorokauden.

+
Taloyhtiöitä
+
torjuntaa
+
Asiakasta
Hotellia

Ludetorjuntapalvelut yrityksille

Tulet rakastamaan meitä

Olemme joustavia, työtä pelkäämättömiä alan ammattilaisia, jotka tekevät kaikkensa asiakkaansa ongelman ratkaisun eteen. Kun me nostamme hihat ylös, alkaa tapahtumaan oikeita asioita.

Tulet huomaamaan, että emme ole olemassa turhaan. Meidän ensisijainen tavoite ei ole rahastaa asiakasta, vaan auttaa häntä hädän hetkellä.

Toiminta-ajatuksemme on olla lude ongelmista kärsivien hotellien, henkilöasiakkaiden, taloyhtiöiden, vakuutusyhtiöiden sekä huoltoyhtiöiden luotettava kumppani joka ratkaisee, tuottaa sekä jalostaa ratkaisuja asiakkaiden ludeongelmien korjaamiseksi.

License to kill! Tuhoamme luteet alta aikayksikön!

Tehokkuutemme sekä asiantuntemuksemme auttavat sinua pääsemään luteista eroon nopeasti, edullisesti sekä tehokkaasti. Olemme hinnoitelleet palvelumme ala-asteikkoon kilpailijoihimme nähden. Kun valitset meidät kumppaniksenne, et maksa turhasta palvelusta, vaan saat koko rahalle vastinetta, johon et luultavasti ole ennen törmännyt.

Tottakai pääsee. Sitä varten me olemme olemassa. Jotkut kohteet ovat hieman vaativampia kuin toiset. Pidämme näitä vain haasteena, jonka vuoksi me yltämme parhaimpaamme luteiden torjunnassa.

Hinta riippuu täysin siitä, miten pahasti luteet ovat levinneet. Jos luteet ovat pysyneet samassa huoneistossa, hinnat määräytyy huoneiden lukumäärän mukaan. Mitä aiemmin ludeongelmaan tartutaan, sitä edullisemmaksi torjuntatoimet tulevat kustantamaan.

Kyllä on. Työntekijämme ovat alan ammattilaisia!. Heillä kaikilla on  esimerkiksi voimassa olevan tulityökortti. Lämpökäsittely on ainut tapa, jolla luteista pääsee eroon kerralla. Lämpötorjunta on turvallinen tapa päästä luteista eroon, ilman, että huonekaluja hävitetään tai levitetään haitallisia myrkkyjä huoneeseen. Huoneen ja talon rakenteet säilyvät koskemattomina lämpökäsittelymme aikana.

Meihin luottaa yli +1000 tyytyväistä asiakasta!

Mittaamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttämme, ja teemme jatkuvaa kehitystyötä palvelumme parantamiseksi.

TÄLLÄ VIIKOLLA VIELÄ TORJUNTA-AIKOJA VAPAANA!