Visio ja missio

TOIMINTA-AJATUS

Bug Bustersin toiminta-ajatus on olla koko Suomen arvostetuin ja tehokkain luteiden lämpötorjunnan asiantuntijapalveluiden tuottaja ja kehittäjä.

Toiminta-ajatuksemme on olla lude ongelmista kärsivien hotellien, henkilöasiakkaiden, taloyhtiöiden, vakuutusyhtiöiden sekä huoltoyhtiöiden luotettava kumppani joka ratkaisee, tuottaa sekä jalostaa ratkaisuja asiakkaiden ludeongelmien korjaamiseksi.

LIIKEIDEA

Liikeideamme on tarjota laaja-alaisesti luteiden tuhoamisen asiantuntijapalveluita kaikille ludeongelmasta kärsiville. Tavoitteenamme on olla yritysimagolta ja työn laadullisesti johtava ja paras koko maan kattava palveluorganisaatio.

EDELLÄKÄVIJÄ

Valtakunnallisesti tavoitteenamme on olla edelläkävijöiden ryhmässä. Toimintamme perustuu oikein hinnoiteltuihin palveluihin ja tehokkaaseen toiminnan suunnitteluun organisaatiomme eri tasoilla.

LUOTETTAVA KUMPPANI

Työmme hoidamme oma-aloitteisesti, luotettavasti ja kumppanuutta asiakasyritystemme sekä henkilöasiakkaiden kanssa arvostaen. Palveluhenkisyys kuvaa kaikkea toimintamme.

YRITYKSEN JOHTO

Konsernin johtoon kuuluvat Jari Laaksonen sekä Eeva Väisänen. Yrityksemme johtohenkilöillä on vahvat osaamisalueet palvelun tuottamisesta laadullisesti sekä kustannustehokkaasti eri sidosryhmille.

Yrityksemme kuuluu niihin 3% Suomen Asiakastieto Oy:n luokitusjärjestelmän korkeimpaan AA-luokkaan.