Torakka & russakka

Torakoiden torjunta

Torakoiden torjunta

Palvelumme alkaa tarkastuksella kodissasi tai kiinteistössäsi. Torakkaesiintymä on vaikea löytää ilman ammattilaisen apua. Torakoiden torjunta aloitetaan ensin torakkatarkastuksella, jotta voimme määrittää riittävät toimenpiteet sekä tehdä suunnitelman torakoiden hävittämiseksi.

Faktaa suomessa esiintyvästä russakasta

Russakka eli saksantorakka on kellanruskea ja sen tunnistaa selkäkilvessä olevista kahdesta mustasta raidasta. Russakan siivet peittävät takaruumiin kokonaan. Tuntosarvet ovat pitkät, taaksepäin kaartuvat ja rihmamaiset.  Sen jalat ovat ulospäin suuntautuneet, pitkät, ohuet ja okaiset. Aikuinen yksilö on noin 9-14mm pituinen.

Russakka on haitallinen elintarviketuholainen

Russakat syövät ruontähteitä, suojaamattomia elintarvikkeita ja pilaavat niitä ulosteillaan syömäkelvottomiksi. Russakat voivat levittää tauteja mm. salmonellaa. Tämän vuoksi niistä on päästävä eroon mitä pikimmiten.

Russakat ovat erittäin vastustuskykyisiä myrkyille, jonka vuoksi mekaaninen torjunta on tehokkain keino päästä niistä eroon.

Turvallisesti ilman myrkyllisiä kemikaaleja!

Kemikaalittomat ratkaisut soveltuvat niin koteihin, kuin myös yrityksiin. Lämmön avulla tuhoamme suurimman torakkapopulaation ensimmäisellä käyntikerralla. Lisäksi meillä on liuta muita avustavia torjuntatoimia, joilla torakoista päästään lopullisesti eroon.

Torjuntasuunnitelma sekä toteutus

Torjuntatoimet vaativat useamman kuin yhden käynnin. Ensimmäisellä torjuntakerralla teemme hieman laajemman torjunnan, jolla pyritään pääsemään suurimmasta osasta torakoista eroon. Seuraavilla kerroilla käytämme muita aputoimia torakoista lopullisesti eroon pääsemiseksi. Torjunta toistetaan niin kauan kunnes jokainen torakka on hävitetty. Torjunnan vaativuustasosta ja torakoiden levinneisyydestä riippuen käyntikertoja on yleensä 2-4krt.

Ota yhteyttä myyntiimme

Täytä oheinen lomake ja kerro mahdollisimman yksityiskohtaisesti torakkaongelmastasi. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään 24h sisällä viestin lähetyksestä.

TÄLLÄ VIIKOLLA VIELÄ TORJUNTA-AIKOJA VAPAANA!