Torakka & russakka

Torakoista eroon Bug Bustersin avulla

Palvelumme alkaa tarkastuksella kodissasi tai kiinteistössäsi. Torakkaesiintymä on vaikea löytää ilman ammattilaisen apua. Torakoiden torjunta aloitetaan ensin torakkatarkastuksella, jotta voimme määrittää riittävät toimenpiteet sekä tehdä suunnitelman torakoiden hävittämiseksi. Torakoita hävitetään monella eri tapaa, esimerkiksi HeatBuster-lämpökäsittelyn sekä DustBuster-pölytyksen avulla.

Torakka & russakka 1

Myrkytön torakantorjunta

Kemikaalittomat ratkaisut soveltuvat niin koteihin, kuin myös yrityksiin. Täysin myrkyttömällä HeatBuster-lämpökäsittelyllä tuhoamme torakoiden suurimman populaation ja DustBuster-pölytyksen avulla vahvistamme HeatBuster-käsittelyä. Lisäksi meillä on liuta muita avustavia torjuntatoimia joilla torakoista päästään lopullisesti eroon.

Torjuntatoimet vaativat useamman kuin yhden käynnin. Ensimmäisellä torjuntakerralla hävitämme suurimman osan torakoista lämmön sekä pölytyksen avulla. Seuraavilla kerroilla käytämme DustBuster-pölytystä sekä muita aputoimia torakoista lopullisesti eroon pääsemiseksi. Torjunta toistetaan niin kauan kunnes jokainen torakka on hävitetty.

Torakan torjuntaan käytetään lähes samoja toimia kuin luteiden torjunnassa. HeatBuster-lämpökäsittelyn sekä DustBusters-pölytyksen hinnat löydät hinnastostamme.