Tilausvahvistus

Laskutus on mahdollista vain henkilöille, joilla on nuhteeton luottotietorekisteri. Jos asiakkaalla ei ole luottotietoja kunnossa, tarjolla on ainoastaan ennakkomaksu koko laskutettavalle summalle. Jos haluat maksuehdoksi laskutus tai erämaksu, anna myös sosiaaliturvatunnuksesi, jotta voimme tarkistaa luottokelpoisuutesi!

Verkkolaskutus (yrityksille)

HUOM: Jos valitsit maksun erissä: Ensimmäisen erän maksupäivä on HETI työsuoritteen jälkeen, loput kuukauden välein edellisestä laskusta.

Torjuntakohde

Jälkitarkkailu-
tuotteet

Tarvitset jälkitarkkailua varten ludeteippiä sekä ludekuppeja. Tilaa niitä tässä lomakkeella, niin tuomme niitä mukanamme.
Ludekuppeja, teippejä sekä muita tarvikkeita löydät Verkkokaupastamme

Yleiset sopimusehdot

Lue yleiset sopimusehdot ennen hyväksyntää.

Melkein valmista

Melkein valmista. Täyttämällä, lähettämällä sekä allekirjoittamalla tämän lomakkeen, vahvistat tilauksesi. Samalla vahvistat, että lomakkeessa olevat tiedot on täytetty oikein ja tulet toimimaan ohjeidemme mukaan. Saat tästä lomakkeesta vielä vahvistuksen sähköpostiisi. Asiakasohjeen saat heti, kun olemme kirjanneet työmääräyksen järjestelmäämme. Kun työmääräys on kirjattu järjestelmäämme, tilaustasi ei voi perua ilman, että siitä koituu tilaajalle kustannuksia sopimusehtojemme mukaisesti. Kun työmääräys on kirjattu järjestelmäämme, saat työmääräyksen mukana asiakasohjeet, joita tulee noudattaa tunnollisesti.
Jos käytät puhelinta, allekirjoita tilausvahvistus sormellasi. Vie sormesi allekirjoituskenttään ja allekirjoita tilausvahvistus. Jos käytät tietokonetta, allekirjoita tilausvahvistus hiirellä.