Olitte todellisia ammattilaisia, kiitos!

Kävitte tekemässä luteiden lämpötorjunnan asunnossamme. Kiitos siitä, että olitte niin ystävällisiä ja kärsivällisiäkin kanssamme. Meillä oli paljon pakastettavaksi vietäviä tavaroita, mutta te veitte kaikki mukisematta mukananne, ja lupasitte vielä käsitellä lasten muovilelut erikseen – olimme tästä todella kiitollisia!! Vastailitte myös ystävällisesti huolestuneisiin kysymyksiimme. Luteiden löytyminen omasta kodista oli erittäin ahdistavaa ja toi mukanaan unettomuutta, huolta ja paljon (pyykki)hommia muutenkin kiireiseen ja stressaavaan elämäntilanteeseen. Tämä syksy on meidän perheelle ollut raskain ikinä. Juuri tämän emotionaalisen puolen ymmärtäminen teki teistä rautaisia ammattilaisia, ja suosittelisin teitä kaikille ludeongelmista kärsiville. Kärsimättömyys tai pienikin epäystävällinen ele olisi tuossa tilassa tuntunut pahalta, mutta te kohtasitte asiakkaat ymmärtäväisesti alusta loppuun asti. Epätietoisuus voi joskus olla jopa kaikista kamalinta, joten erityistä kiitosta haluan antaa myös siitä, että teille voi soittaa koska vain. Me teimme ekan ludehavainnon sunnuntaina illalla, ja jo saman illan aikana saimme teiltä vahvistuksen sille, että kyse tosiaan oli luteesta.

Lisäksi olitte selvästi harjaantuneita löytämään merkkejä luteista: sohvan alla näitte heti jäljen, jota me emme itse olleet tutkimisesta huolimatta nähneet/tunnistaneet. Lämpötorjunnasta on nyt 1,5 kk aikaa eikä merkkejä luteista ole näkynyt, mutta vähäisiä ne olivat aiemminkin, ja vielä siis säikähdämme jokaista roskaa sängyssä ym. Hetki täytynee vielä odottaa ennen kuin pelko hälvenee kokonaan. Mutta teistä jäi siis kaiken kaikkiaan hyvin vahvasti ammattitaitoinen ja luotettava kuva. Kiitos vielä kerran!

Vastine:
Näitä palautteita on vaan kiva saada, varsinkin kun asiakas on ollut tyytyväinen. Kiitos kovasti kehuista. Parhaamme yritämme aina tehdä, ja joskus se näköjään onnistuukin 😉