Sijoitusasunnon omistaja, teetä aina ludetarkastus!

Omistatko sijoitusasunnon ja vuokraat sitä eteenpäin? Oletko jo törmännyt ongelmaan, jossa asukas on lähtenyt vuokra-asunnosta ja jättänyt jälkeensä muutakin, kuin siivottoman huoneiston eli ludeongelman?

Vuokranantajana et ole ollut asiasta tietoinen ja olet vuokrannut asunnon eteenpäin seuraavalle vuokraajalle. Uusi vuokralainen ottaa sinuun yhteyttä, ja kertoo, että asunnossa on luteita ja irtisanoo sopimuksensa.

Meille on osunut tällaisia tapauksia kymmeniä, jossa edellinen asukas on lähtenyt eikä ole ilmoittanut olemassa olevasta ludeongelmasta.

Viimeisin tapaus oli Hyvinkäällä, jossa huoneistossa oli tuhansia luteita ja joiden jälkiä edellinen asukas oli peitellut maalilla ja muilla tempuilla.

Jälkiä luteista
Näitä sinä et halua löytää sijoitusasunnon jalkalistoista!

Vuokranantajana et ole ollut asiasta tietoinen ja olet vuokrannut asunnon eteenpäin seuraavalle vuokraajalle. Uusi vuokralainen ottaa sinuun yhteyttä, ja kertoo, että asunnossa on luteita ja irtisanoo sopimuksensa.

Tässä kohtaa kannattaa vetäistä henkeä, koska asunnon omistajana olet vastuussa siitä mitä seuraavaksi tapahtuu. Hyvin luultavasti uusin vuokralainen, joka juuri irtisanoi sopimuksensa, vaatii sinulta korvauksia huonekalujen hävittämisestä, pesulalaskuista, tavaroiden pakastuspalvelusta sekä mahdollisesti huonekalujen / tavaroiden lämpökäsittelystä.

Uusi vuokralainen ei voi viedä tavaroitaan uuteen asuntoon ilman, että ne käsiteltäisiin. Muuten luteet kulkeutuvat muuttajan mukana seuraavaan asuntoon, ja kustannukset senkun kasvavat.

Tässä vaiheessa puhutaan jo muutamien tuhansien eurojen kuluista. Päälle tulevat vielä harmi ja haitta, koska myös asunto tulee puhdistaa luteista. Pahimmassa tapauksessa sijoitusasunto on kuukausia tyhjillään, josta sinä et saa vuokratuloja lainkaan. Sinulle lankeaa ainoastaan kulut!

Teetä kauttamme ludetarkastus

Teetä asunnossa aina vuokralaisen vaihtuessa ludetarkastus, jotta uusi asukas ei joutuisi kärsimään mahdollisesti edellisen asukkaan asuntoon tuomista luteista. Tarkastus maksaa noin parisataa euroa, kohteesta riippuen. Tämä on pieni hinta siitä, että ludeongelma löydetään mahdollisimman nopeasti ja että siihen pystytään reagoimaan heti, ennen kuin kustannukset karkaavat käsistä.

Pystymme tekemään ludetarkastuksia erittäin joustavasti nopeallakin aikataululla. Kun tarvitset apua, ota meihin yhteyttä!

TÄLLÄ VIIKOLLA VIELÄ TORJUNTA-AIKOJA VAPAANA!