Tasokodin siivousvinkit

8 vinkkiä kodin siivoukseen

Haluatko estää jo etukäteen kutsumattomien ötököiden tunkeutumisen kotiisi? Pidä kotisi siistinä!
Tässä yhteistyökumppanimme Tasokodin vinkit kodin puhtaana pitoon.

Kevätsiivous kannattaa tehdä huolella

Joka kevät ja syksy käytä imuria ja nihkeää siivousliinaa ilmavaihtoventtiilien puhdistamiseksi. Näin pölyä ei pääse liikaa kertymään suodattimiin ja hengitysilmaan.

Tyhjennä kokonaan kaikki vaatekaapit joka kevät ja syksy. Pyyhi tyhjät hyllyt nihkeällä siivousliinalla ja laita vaatteet takaisin. Kaikki pysyy järjestyksessä, eivätkä pieneliöt pääse pesiytymään.

Vie ylimääräiset tavarat hyväntekeväisyyteen, kirpputorille tai Sortti-asemalle. Helpotat siivoustasi ja parannat kodin yleisilmettä.

Mikrokuituisilla liinoilla tai mopeilla pyyhittäessä ei tarvitse käyttää pesuaineita pölyjen ja vedellä irtoavien tahrojen pyyhinnässä. Monesti pelkkä puhdas vesi riittää.

Pese erillään mikrokuituset liinat ja mopit omina ryhminä. Älä käytä valkaisuainetta sisältävää pesuainetta tai huuhteluainetta.

Älä viivyttele astioiden tiskaamisessa. Pese astiat heti ruokailun jälkeen tai vastaavasti huuhtele ja laita ne astianpesukoneeseen. Tiskipöydälle jätetyillä astioilla tapana kertyä sotkuisiksi kasoiksi.

Puhdista ruokatahrat mikron sisältä sieniliinalla ja vedellä laimennetulla astianpesuaineella.

Pyyhi laminaattilattia ja parketti nihkeällä lattiapyyhkeellä, mielellään lähes kuivalla mikrokuitumopilla. Ainoastaan vaikeat tahrat kannattaa pyyhkiä kostealla.

Etsitkö helpotusta siivoukseen?

Mikäli haluat helpotusta kotisi siivoukseen, niin tällöin voit tilata Tasokodin siivouksen tai pelkästään suursiivouksen. Tilaa tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

TÄLLÄ VIIKOLLA VIELÄ TORJUNTA-AIKOJA VAPAANA!