Suomi vapaaksi luteista!

Suomi vapaaksi luteista rekisteri!

Suomi vapaaksi luteista -.rekisteri on  julkinen tietokanta Hotellien, hostellien, Air BnB huoneistojen sekä vuokranantajien voimassa olevista  No Bed Bugs sertifikaateista.

Kun vuokranantaja on hankkinut No Bed Bugs -sertifikaattin, voit olla varma, että huoneistossa ei ole luteita. Vuokranantaja on sitoutunut tekemään ludetarkastuksen huoneistoon jokaisen vuokrausjakson jälkeen. Näin luteet eivät pääse leviämään vuokraajien mukana heidän omiin koteihinsa.

Pyydä vuokranantajalta No Bed Bugs -sertifikaattia, jos hän ei sellaista ole vielä hankkinut.

Tutumistarjous

Nyt jos ostat No Bed Bugs -sertifikaattin, saat sen tutustumis tarjouksena. 25 ensimmäistä saa sertifikaatin erikoishintaan. Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

0
jäljellä hintaan 50€

Vuokranantaja!

Osallistu Suomi vapaaksi luteista -projektiin. Rekisteriin pääset hankkimalla No Bed Bugs -sertifikaattin vuokraamaasi huoneistoon. 

Hankkimalla sertifikaatin, annat lupauksen vuokraajalle, että huoneistosi on asianmukaisesti tarkistettu jokaisen vuokrauskerran jälkeen. Tämä lisää vuokraajan luottamusta sinun yritykseesi vastuullisena toimijana ludeongelmien estäjänä. 

Luteet ovat tämän päivän vitsaus vuokrattavissa kohteissa, josta voi tulla peruuttamatonta mainehaittaa yrityksellesi.
Proaktiivinen toiminta on paras keino välttyä luteilta ja niiden haitoilta.

Hankkimalla sertifikaatin saat...

Saat tietosi Suomi vapaaksi luteista -rekisteriin. Rekisteriin voit myös lisätä linkin suoraan varauskalenteriin.

Saat tulostettavan sertifikaatin, joka laitetaan esille vuokrahuoneistoon, jotta vuokraaja näkee sertifikaatin voimassaolon sekä sertifikaatin yksilöllisen numeron. Saat myös käyttöösi No Bed Bugs -logon, jonka voit lisätä vaikka vuokraus ilmoitukseesi.

Suomi vapaaksi luteista! 1

Saat tarkat ohjeet siitä, miten ludetarkastus tehdään jokaisen vuokrauksen jälkeen. Tarkastus on hyvä ottaa osaksi siivous rutiineja.

Saat myös lomakkeen, johon merkitään jokainen ludetarkastus. Tätä on hyvä pitää sertifikaatin vieressä, vuokraajien nähtävillä.

Jos vahinko sattuu, ja huoneistosta löytyy luteita, saat ammattimaista apua mahdollisen ludeongelman ratkaisemiseksi.

TyyppiNimi / HotelliPaikkakuntaSertifikaatti IDVarauskalenteri
Air BnB Arty Interior in 1900 Wooden House Helsinki 8746535277453102
Air BnB Lilla Erik Helsinki 8167750461105615

Menossa mukana