Sokeritoukan torjunta

Sokeritoukka ja niiden torjunta

Sokeritoukat ovat haittaeläimiä. Ne syövät ja tuhoavat omaisuutta, kuten kirjoja. Ne ovat haittaeläimiä myös terveydellisistä syistä, koska sokeritoukat voivat saastuttaa elintarvikkeita ja mahdollisesti levittää tauteja.

Sokeritoukka on yksi tavallisimmista sisätiloissa esiintyvistä haittaeläimistä turkiskuoriaisten lisäksi. Ne ovat erittäin vikkeliä liikkeissään ja viihtyvät hyvin lämpimissä sekä kosteissa paikoissa. Sokeritoukka pitää hämärästä ja tulee esiin syömään piilopaikastaan vasta pimeän tultua.

Sokeritoukan torjunta
Aikuinen sokeritoukka

Sokeritoukat tulevat koteihin yleensä kotiin tuotavien tuotteiden mukana. Sokeritoukkia näkee usein kylpyammeiden ja lavuaarien poistoaukkojen ympärillä sekä lattiakaivojen lähellä. Sokeritoukat käyttävät poistoaukoissa olevia kerrostumia ravintonaan. Paras elinympäristö sokeritoukalle on paikka, jossa ilmankosteus on 70 % ja lämpötila 27 astetta.

Myrkytön sokeritoukan torjunta

Kemikaalittomat ratkaisut soveltuvat niin koteihin, kuin myös yrityksiin. Täysin myrkyttömän DustBuster-pölytyksen avulla torjumme sokeritoukkia tehokkaasti. Lisäksi meillä on liuta muita avustavia torjuntatoimia, joilla sokeritoukista päästään lopullisesti eroon tai ainakin vähennämme sokeritoukka populaatiota radikaalisesti pitkäksi aikaa eteenpäin.

Torjuntatoimet vaativat useamman kuin yhden käynnin. Ensimmäisellä torjuntakerralla käytämme DustBuster-pölytystä ja muita avustavia toimenpiteitä, jotta sokeritoukista päästään pikaisesti eroon. Samalla asennamme sokeritoukille tarkoitettuja ansoja tarvittaviin paikkoihin. Seuraavilla kerroilla käytämme tarvittaessa uudelleen DustBuster-pölytystä sekä muita tuholaistorjunnan aputoimia sokeritoukista lopullisesti eroon pääsemiseksi. Torjunta toistetaan yleensä 4 kertaa kuukauden välein.

DustBuster-pölytyksellä päästään sokeritoukista tehokkaasti eroon.

Näin fossiilinen kiviaines toimii (piimaa)

Tuote on puhdas luonnontuote, joka kostuu 100 % fossiilisesta kivijauheesta (diatomiitti), piimaasta. Kivijauhe on mikroskooppisen pieniä teräviä kristalleja, jotka hajoittavat hyönteisten tukirankaa ja/tai vahakerrosta, mikä johtaa lopulta hyönteisen kuivumiseen ja kuolemaan.

Piimaa on hajutonta ja vaaratonta ihmisille ja eläimille, minkä vuoksi sitä voi käyttää kotona kaikkialla, missä on hyönteisongelma. Tulokset näkyvät jo vuorokauden sisällä piimaan levittämisestä.

Sokeritoukka-ansa

Tärkkelys houkuttelee sokeritoukkia. Ne hakeutuvat tärkkelyspohjaista liimaa sisältävään ansaan ja jäävät kiinni liimaan.

Sokeritoukka-ansoja käytetään tehosteena tuholaistorjunnassa

Hinta sokeritoukan torjunnalle

Sokeritoukan torjunta

Tehokas sekä ekologinen ratkaisu
50 asiantuntijakäynti
  • Sisältää DustBuster-pölytyksen tarvittaviin tiloihin
  • Sisältää muut avustavat ja tarvittavat toimenpiteet sokeritoukista eroon pääsemiseksi.
  • Matkakulut 0,70€/km Hyvinkää - asiakaskohde - Hyvinkää
Suosittu

Sokeritoukka-ansoja lisätään yleensä 1kpl per asuintila (esim: WC/kylpyhuone/keittiö). Ansat erillisen hinnaston mukaisesti.

Punaseetrikuutioita käytetään tuhohyönteisten karkoittamiseen. Ne tuoksuvat ihmisten mielestä hyvältä, mutta karkottaa monenlaisia tuhoeläimiä, kuten turkiskuoriaisia, koita ja sokeritoukkia.