Sokeritoukan torjunta

Sokeritoukka ja niiden torjunta

Sokeritoukat ovat haittaeläimiä. Ne syövät ja tuhoavat omaisuutta, kuten kirjoja. Ne ovat haittaeläimiä myös terveydellisistä syistä, koska sokeritoukat voivat saastuttaa elintarvikkeita ja mahdollisesti levittää tauteja.

Sokeritoukka on yksi tavallisimmista sisätiloissa esiintyvistä haittaeläimistä turkiskuoriaisten lisäksi. Ne ovat erittäin vikkeliä liikkeissään ja viihtyvät hyvin lämpimissä sekä kosteissa paikoissa. Sokeritoukka pitää hämärästä ja tulee esiin syömään piilopaikastaan vasta pimeän tultua.

Sokeritoukan torjunta 1
Sokeritoukkia esiintyy yleisesti varsinkin kosteissa tiloissa, kuten wc:ssä sekä kylpyhuoneissa.

Sokeritoukat tulevat koteihin yleensä kotiin tuotavien tuotteiden mukana. Sokeritoukkia näkee usein kylpyammeiden ja lavuaarien poistoaukkojen ympärillä sekä lattiakaivojen lähellä. Sokeritoukat käyttävät poistoaukoissa olevia kerrostumia ravintonaan. Paras elinympäristö sokeritoukalle on paikka, jossa ilmankosteus on 70 % ja lämpötila 27 astetta.

Myrkytön sokeritoukan torjunta

Kemikaalittomat ratkaisut soveltuvat niin koteihin, kuin myös yrityksiin. Täysin myrkyttömän mekaanisen torjunnan avulla torjumme sokeritoukkia tehokkaasti. Lisäksi meillä on liuta muita avustavia torjuntatoimia, joilla sokeritoukista päästään lopullisesti eroon tai ainakin vähennämme sokeritoukka populaatiota radikaalisesti pitkäksi aikaa eteenpäin.

Torjunta toistetaan yleensä 2 kertaa kuukauden välein.

Sokeritoukan torjunta 2
Sokeritoukan torjunnallamme päästään tehokkaasti eroon sokeritoukista

Sokeritoukka-ansa

Tärkkelys houkuttelee sokeritoukkia. Ne hakeutuvat tärkkelyspohjaista liimaa sisältävään ansaan ja jäävät kiinni liimaan.

Sokeritoukan torjunta 3
Sokeritoukka-ansoja käytetään tehosteena tuholaistorjunnassa

Hinta sokeritoukan torjunnalle

Kyse on räätälöidystä palvelusta, joka tuotetaan ja suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen torjuntakohteen vaatimustason mukaan. Tämän vuoksi on täysin mahdotonta antaa yleispätevää hintaa sokeritoukan torjunnalle.

Hinta määräytyy huoneiston koon sekä sokeritoukkien esiintymisen laajuden mukaan. Ota siis yhteyttä myyntiimme ja pyydä erillistä tarjousta.

Torju itse

Jos sokeritoukka esiintymä on pienehkö, voit yrittää torjua sokeritoukkia itse. Kaada tulikuumaa vettä viemäreihin viikon välein kuukauden ajan. Hanki sokeritoukka-ansoja 2kpl per huone (1 paketti per huone). Myymämme sokeritoukka-ansat on todettu erittäin tehokkaiksi käytännössä, jotka vähentävät sokeritoukka populaatiota radikaalisesti.

Osta tuotteet verkkokaupastamme