Miksi valita meidät?

Miksi valita Bug Busters monien tuholaistorjujien joukosta?

Bug Busters on luotettava kumppani, joka tekee parhaansa asiakkaan ludeongelman ratkaisemiseksi. Työn ollessa erittäin vastuullista haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun alusta loppuun saakka.

Erotumme joukosta erittäin joustavalla sekä nopealla palvelulla. Tulemme tekemään ludetorjunnan yleensä päivän tai kahden päästä asiakkaan tilauksesta. 

Valitsemalla meidät, voit olla varma, että työ on tehty parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme ylpeitä sekä yrityksestämme, että tarjoamistamme palveluista.  Pystymme venymään ja joustamaan kaikin tavoin ja kun yrityksemme kunnia on kyseessä, teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme olisivat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Asiakkaan tyytyväisyys on meille sydämen asia.

Laatu on meille kaikki kaikessa sekä kunnia-asia, joten otamme jokaisen asiakkaan tarpeet sekä vaatimukset yksilöllisesti huomioon eri asiakaskohteissa.

Ymmärrämme että kun apuamme tarvitaan, tilanne on usein henkisesti erittäin raskas ja osaamme suhtautua asiakkaan hätään sen vaatimalla tavalla.

Tarjoamamme palvelut

Lämpökäsittelyllä tuhoamme luteet yhdellä käsittelykerralla päivässä. Nostamme käsiteltävien tilojen lämpötilan noin +80c asteeseen, jossa luteet ja niiden munat kuolevat varmasti.

Lue lisää

Teemme myös luteiden torjuntaa luonnonmukaisin keinoin, ekologisesti täysin ilman myrkkyjä. Käyttämämme torjuntatavat ovat markkinoiden ekologiseimpia, jotka eivät esimerkiksi sisällä lainkaan vaarallisia myrkkyjä, jotka olisivat haitallisia ihmisille tai lemmikkieläimille.

Lue lisää

Tarjoamme asiakkaillemme ludetarkastuksia, jossa käymme asiakkaan kodin lävitse ammattimaisilla välineillä joilla mahdollinen ludetartunta löytyy.

Lue lisää

Pakastamme asiakkaidemme haluamat irtaimistot -25 asteessa kolmen vuorokauden ajan, jossa luteet ja niiden munat kuolevat takuuvarmasti.

Lue lisää

Jos henkilöautoon on päässyt vahingossa luteita, voimme käsitellä myös auton lämpökäsittelyllä Hyvinkään toimipisteessämme.

Lue lisää

Joskus asukkaan asunto on niin siivottomassa kunnossa, että sinne on mahdotonta tehdä ludetorjuntaa. Voimme tehdä ludetorjunnan yhteydessä raivaus-siivouksen jonka jälkeen huoneistoon tehdään joko lämpökäsittely tai pölytys.

Lue lisää

Laaksonen Jari

Miksi valita meidät? 2
Tekninen johtaja

Väisänen Eeva

Miksi valita meidät? 3
Toimialajohtaja

Palvelemme joustavasti

Toimimme vuoden jokaisena päivänä koko Suomen alueella. Torjuntatoimiin pääsemme yleensä jo seuraavana päivänä tilauksesta.

Vastaamme aina yhteydenottoihin

Pystymme vastaamaan puhelimeen lähes aina riippumatta kellonajasta. Jos emme voi vastata puheluusi heti, niin soitamme sinulle takaisin hetken päästä. Myös sähköposteihin vastaamme ripeästi, alle vuorokaudessa viestin saapumisesta. ​

 Yrityksellämme on voimassa oleva vastuuvakuutus sekä henkilökunnallamme on lain vaatimat, ajantasalla olevat tulityökortit. 

Tilaajavastuu

Bug Busters Oy:n tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet ja dokumentit hoitaa puolestamme Vastuu Group Oy. Ajantasaiset tietomme tilaajavastuutietojen seurantaan löytyvät Luotettava Kumppani -raportista.

Ei ole aivan sama, kenet valitset kumppaniksesi. Me olemme Suomen johtava luteiden torjunnan asiantuntija, joka toimii laadukkaasti alusta loppuun asti asiakkaan parhaaksi. Olemme olemassa sinua varten.

Olemme tehneet yli 1000 onnistunutta ludetorjuntaa ympäri Suomea. Toimimme parhailla mahdollisilla laitteilla sekä työmenetelmillä, jossa luteet kuolevat kerralla. Meiltä asiakas saa mitä tilaa!

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa, jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina kilpailijoihimme verrattuna.