Luteiden tuhoaminen lämmöllä

HeatBuster-lämpökäsittely ™

TEEMME LUTEIDEN ELINYMPÄRISTÖSTÄ KUOLETTAVAN LÄMMÖN AVULLA!

HeatBuster-lämpökäsittely on ainutlaatuinen tapa tuhota luteet ja jonka tehokkuus on aivan omaa luokkaansa verrattuna muihin luteiden torjuntakeinoihin. Menetelmällämme tuhoamme luteet ja niiden munat yhdessä päivässä. Ja mikä parasta, täysin ilman myrkkyjä!

Huoneilma sekä kaikkien materiaalien lämpötila nostetaan yli +70c asteiseksi noin 2-4 tunniksi, jolloin huoneesta kuolevat luteiden kaikki kehitysasteet, myös luteiden munat. HeatBuster-lämpökäsittelyä käyttämällä et joudu hävittämään huonekalujasi ja tekstiileitäsi toisin kuin myrkytystä tai pölytystä käyttäessä. Näin säästät huomattavasti rahaa!

JOS LUTEET OVAT JO KODISSASI

Jos luteet ovat jo päässeet kotiisi, niistä ei pääse eroon kotikonstein, vaan torjuntaan tulee käyttää ammattilaista. Luteita torjutaan neljällä eri tavalla: pakastaminen, myrkytys, pölytys sekä HeatBuster-lämpökäsittely, joka tuhoaa aikuiset luteet ja niiden kaikki kehitysasteet yhdellä käsittelykerralla. HeatBuster-lämpökäsittelyn etuja ovat mm. myrkyttömyys, nopeus (kestää vain päivän) sekä kustannustehokkuus, koska huonekaluja ei tarvitse hävittää. Pakastamista käytetään esimerkiksi herkän elektroniikan käsittelyyn jos elektroniikkaa ei voi lämpökäsitellä.

HeatBuster -lämpökäsittely on Bug Bustersin asiantuntijan täydessä valvonnassa koko prosessin ajan. Tämä varmistaa kaikissa tilanteissa sataprosenttisesti tehokkaan torjunnan, jonka jälkeen asiakkaalle laaditaan palvelu raportti.

HeatBuster-lämpökäsittely hinta alkaen 620€ sis alv24%. Teemme myös perinteistä lude- ja torakoiden torjuntaa pölytyksellä. DustBuster-pölytys torjunta alkaen 100€ / käyntikerta.

Henkilöasiakkaana voit maksaa lämpökäsittelyn laskun jopa 4 erässä (120 päivää korotonta maksuaikaa). Koska olemme varmoja ja ylpeitä ammattitaidostamme, annamme lämpötorjunnallemme 60 pv laatutakuun.

Asiakaskokemus 4.6 stars 

BUG BUSTERS – SUOMEN JOHTAVA LUTEIDEN TORJUJA

Vuonna 2018 jouduimme toistamaan HeatBuster-lämpökäsittelyn takuutyönä ainoastaan 3 kertaa. Onnistumisemme luteiden torjunnassa onkin siis lähes 100% varma ensimmäisen lämpökäsittelyn aikana.

VuosiTakuukäsittelyjä
20164 kpl
20175 kpl
20183 kpl
20190 kpl

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa, jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, lämpötorjuntojen onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina kilpailijoihimme nähden verrattuna.