Luteiden torjuntaa taloyhtiöille

Jos ludekanta on levinnyt useaan asuntoon, tulee tehdä kokonaisvaltainen tutkimus ja selvittää kuinka pahasti luteet ovat vallanneet talon. Kutsu meidät paikalle tutkimaan tilanne tekemällä ludetarkastus. Asian selvittämistä ei tule pitkittää, sillä luteet lisääntyvät vauhdilla ja niiden leviäminen tulee pysäyttää välittömästi.

Mitä kauemmin asia jätetään tutkimatta, sen pahemmaksi ludekanta ja kustannukset kasvavat. Myrkkyjen teho on heikentynyt lutikoiden kehittäessä resistenssiä torjunta-aineita vastaan. Kun kemikaaleja ei käytetä, luteet ei leviä asuntoon tai syvemmälle rakenteisiin. Jos luteet ovat jo levinneet moneen eri asuntoon sekä rakenteisiin, silloin kannattaa käyttää lämpötorjuntaa sekä muita avustavia toimenpiteitä. Jos ongelmaa ei ratkaista mitä pikimmiten, pahimmassa tapauksessa koko kerrostalo on luteiden valtaama. Teemme lämpötorjuntoja 24/7/365 vuodessa, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Mikäli luteet ovat päässeet leviämään useisiin asuntoihin tai koko taloyhtiöön, täytyy turvautua ammattilaiseen tuholaistorjuntaan. Torjunta olisi hyvä tehdä kaikissa asunnoissa samanaikaisesti, etteivät luteet pääse leviämään uudelleen jo puhdistettuihin asuntoihin.

Torjunta saatetaan joutua tekemään pariinkin kertaan, sillä luteet liikkuvat putkistoja, ilmanvaihtokanavia ja hormeja pitkin, eivätkä kaikki piilottelevat tuholaiset välttämättä tuhoudu yhdestä torjuntakerrasta.

Olemme tehneet luteiden torjuntaa onnistuneesti useissa rappukäytävissä sekä taloyhtiöissä, joten meillä on kokemusta siitä, mitä taloyhtiössä tulee tehdä, jotta lutikoiden leviäminen saadaan haltuun ja lopulta tuhottua lopullisesti.

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita 010 419 2190 

Referenssejä sekä lisätietoa taloyhtiön ludeongelmien ratkaisuista