Luteiden torjuntaa kesämökeille

Teemme jatkuvasti kesämökkien laadukkaita ja tehokkaita luteiden torjuntoja.

Jos epäilet että kesämökilläsi on luteita, älä jää miettimään vaan ota asia vakavasti ja ryhdy tarvittaviin toimenpiteisiin. Luteet saattavat levitä myös kotiisi!

Kesämökkien ludetorjunta

Kesämökeillä torjunta hoidetaan lämpötorjunnalla sekä mekaanisilla torjuntatavoilla. Lisäksi torjunnassa käytetään myös muita torjunnan apukeinoja, jotta luteista päästään lopullisesti eroon. Luteet kuolevat 100% varmuudella kesämökin sisätiloista lämpötorjunnan avulla. Mekaanisella torjunnalla pyritään hävittämään luteet talon rakenteista.

Voit torjua luteita myös omatoimisesti Bug Bustersin tuholaistorjunnan ammattilaisten tekemillä ohjeilla.

Lämpötorjuntamme on tehokasta. Videon kuvaushetkellä ulkona oli -16c astetta pakkasta.

Luteet voivat levitä kesämökiltäsi omaan kotiisi jos et osaa toimia oikein. Pyrimme tulemaan paikanpäälle tuhoamaan luteet niin nopeasti kuin suinkin mahdollista, yleensä jo muutaman päivän päästä tilauksesta, myös viikonloppuisin.

Vinkkilista

Älä hätäänny, meillä on olemassa ratkaisu: lämpötorjunta sekä perinteinen ludetorjunta Vaihtoehtoisesti voit yrittää hävittää luteet itse SelfBuster-Kesämökki -verkkovalmennuksella. Verkkovalmennuksella säästät huomattavasti rahaa torjumalla itsenäisesti ammattilaisten laatimilla ohjeilla.

Koska jokainen kesämökki on erilainen, annamme sinulle yksilöllisen tarjouksen torjunnasta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta tai soita 010 419 2190

Jos epäröit, voit aina soittaa neuvontapalveluumme  0600 96 669, josta saat asiantuntevia neuvoja