Luteiden torjuntaa kesämökeille

Jos epäilet että kesämökilläsi on luteita, älä jää miettimään vaan ota asia vakavasti ja ryhdy tarvittaviin toimenpiteisiin. Luteet saattavat levitä myös kotiisi! Sinun tulee ensin selvittää mahdollisimman hyvin se, ovatko luteet tulleet ihmisten vai lepakoiden mukana.

Kesämökistä on kiva nauttia ilman kutsumattomia vieraita, eli luteita.
Kesämökistä on kiva nauttia ilman kutsumattomia vieraita, eli luteita.

Jos kyseessä on ihmisen tuoma tuliainen, ota välittömästi yhteyttä Bug Bustersiin. Anna ammattilaisen hoitaa ludeongelma pois päiväjärjestyksestä.

Jos luteet ovat tulleet lepakoiden mukana, ensitöikseen kesämökillä pitää tukkia kaikki kolot ja aukot talon rakenteista, jotta lepakot eivät pääse uudelleen välikattoon tai muihin paikkoihin josta luteet leviävät sisätiloihin.

Olemme huomanneet, että jos kesämökillä on luteita ja luteista ei kuitenkaan ole mitään merkkejä, niin luteet ovat silloin tulleet lepakoiden mukana. Luteet ovat tällöin talon rakenteissa. Jos luteet ovat tulleet ihmisten mukana, luteet asustelevat pääsääntöisesti pelkästään sängyn välittömässä läheisyydessä.

Lepakoista on syytä päästä eroon.
Lepakoista on syytä päästä eroon. Muuten ne tuovat luteita uudelleen ja uudelleen talon sisätiloihin.

Vaihtoehtoinen tapa päästä lepakoista eroon, on ostaa lepakonkarkoittimia sekä lepakkopönttöjä. Karkoittimet asennetaan talon katon läheisyyteen, jotta lepakot häiriintyisivät eivätkä menisi enää välikattoon. Karkotin lähettää jatkuvalla syötöllä ääntä, taajuudella jonka vain tuholaiset kuulevat, eivätkä voi sietää sitä. Lepakkopönttö antaa lepakolle uuden kodin, kun ne häädetään edellisestä kodistaan karkotteiden avulla.

Lepakkopönttö antaa lepakoille uuden kodin, jotta ne eivät enää menisi talon rakenteisiin asustelemaan.
Lepakoille annetaan uusi koti talon rakenteista häädön jälkeen. Huomaathan, että lepakko on rauhoitettu eläin.

Kun tämä on hoidettu, ota meihin yhteyttä. Kesämökeillä lämpötorjunta joudutaan jossain tapauksissa uusimaan tai ottamaan DustBuster-pölytys mukaan apukeinoksi, jos luteet ovat menneet talon rakenteisiin. Luteet kuolevat siis 100% varmuudella sieltä, mihin riittävä kuumuus yltää. Jos mökillä on lepakoita ne saattavat tuoda ongelman uudelleen sisätiloihin.

Luteiden torjuntaa kesämökeille 1
Meillä on ammattimaiset työkalut pölytykselle. Voimme pölyttää esimerkiksi kesämökeillä lepakoiden valtaamia välikattoja, jossa asustelee myös luteita.

Luteet voivat levitä kesämökiltäsi omaan kotiisi jos et osaa toimia oikein. Pyrimme tulemaan paikanpäälle tuhoamaan luteet niin nopeasti kuin suinkin mahdollista, yleensä jo seuraavana päivänä, myös viikonloppuisin.

Kesämökin lämpötorjuntaa -14c asteen pakkasessa.
  1. Jos luteita on tullut lepakoiden mukana, tuki kaikki reijät sekä kolot kesämökissäsi, jotta lepakot eivät pääse kattorakenteisiin tuomaan lisää luteita.
  2. Ja / tai hanki lepakoiden karkottimia sekä pönttöjä, jotta lepakot pysyvät poissa talon rakenteista. 
  3. Älä hätäänny, tähän on olemassa ratkaisu: HeatBuster-lämpökäsittely sekä DustBuster-pölytys
  4. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita 010 419 2190
  5. Jos epäröit, voit aina soittaa neuvontapalveluumme  0600 96 669, josta saat asiantuntevia neuvoja.
  6. Teemme lämpötorjuntoja 24/7/365 vuodessa, myös iltaisin ja viikonloppuisin.
  7. Sovitaan päivä jolloin tulemme tuhoamaan luteet huomaamattomasti.
  8. Nauti kesämökistäsi ilman luteita.

HeatBuster-lämpökäsittelyn hinnat alkaen 620 €. Katso hinnastomme TÄSTÄ!