Luteiden torjuntaa hotelleille

Hotellihuoneen ludetartunta

Hotelleille, majataloille, hostelleille sekä vuokrattaville mökeille luteiden mainehaitta on erittäin ikävää.

Ludeongelma voi levitä nopeasti naapurihuoneisiin jos luteiden torjumiseen ei ryhdytä pikaisesti. Yrityksesi voi olla vaarassa menettää tuloja, maineensa tai pahimmassa tapauksessa toiminta voidaan jopa joutua lopettamaan.

Tämän vuoksi ludeongelma on ratkaistava kerralla. Lämpötorjunnan avulla hotellihuoneen vuokraamiseen tulee mahdollisimman lyhyt tauko ja saatte huoneen taas asiakkaiden käyttöön jo muutaman arkipäivän sisällä käsittelystä. Tähän kuuluu seurantajakso, jotta voimme olla varmoja, että kaikki luteet ovat kuolleet

Tieto hotellissa olevista luteista leviää Internetissä kulovalkean tavoin. Mahdolliset asiakkaasi tarkistavat hyvin suurella todennäköisyydellä matkailusivustoja, joissa asiasta kerrotaan ensimmäisenä.
Luteiden torjuntaa hotelleille 1
Jari Laaksonen
Tuholaisturjuja / Asiantuntija
Luteiden torjuntaa hotelleille 2

Tuhoamme kaikki luteet, munista aikuisiin yksilöihin yhdessä päivässä. Huomaa, että HeatBuster-lämpökäsittelyllä säästetään rahaa, koska hotellihuoneen huonekaluja, kuten sänkyjä ei tarvitse hävittää. Teemme HeatBuster-lämpökäsittelyjä vuoden jokaisena päivänä, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kemikaalittomat ratkaisut – soveltuvat erittäin hyvin hotelleille. Myrkytön HeatBuster-lämpökäsittely sekä myrkytön EcoBuster-perinteinen ludetorjunta voi ratkaista ludeongelmat tehokkaasti.

Pitkäaikainen tuki – asiantuntijamme järjestää tarvittaessa seuranta käynnit, joiden aikana luteiden piilopaikat käsitellään tilanteesta riippuen uudestaan. Käynnit ajoitetaan luteiden munien kuoriutumisaikojen mukaan. Voimme valvoa merkkejä aktiviteetista käyttämällä Nightwatch Bed Bug Monitor -yksikköä (NBBM), joka sopii käytettäväksi kaikenlaisissa ympäristöissä. Työmme jatkuu kunnes ongelmasi on täysin ratkaistu.