DustBuster-pölytys ™

Perinteinen ludetorjunta

Teemme myös luteiden torjuntaa pölyttämällä luonnonmukaisin keinoin, ekologisesti täysin ilman myrkkyjä. Käyttämämme aineet ovat markkinoiden ekologiseimpia aineita jotka eivät sisällä lainkaan vaarallisia myrkkyjä jotka olisivat haitallisia ihmisille tai lemmikkieläimille. Pölytys on tehokkaampaa kuin myrkytys. Myrkkyjen teho on heikentynyt lutikoiden kehittäessä resistenssiä torjunta-aineita vastaan.

Fossiilinen kiviaines pölytys kalusto
Luteet kuolevat fossiiliseen kiviainekseen 1-14pv kuluessa kosketuksesta.

Pölytyksen teho perustuu siihen, että luteiden olinpaikkoihin pölytetään luonnonmukaista fossiilista kivijauhetta, joka luteeseen päästyään rikkoo luteen suojakuoren ja joka kuivattaa luteen lopulta kuoliaaksi. Joissain tapauksissa tavaroita, sänkyjä sekä kalusteita joudutaan hävittämään.

Lutikkatorjunnassa teemme kolme käyntiä, mutta käyntien määrään vaikuttaa ongelman laajuus eli joissain tapauksissa joudumme käymään enemmän kuin kolme kertaa. Sängyn lutikkasuojalla suojataan asunnon sänky/sängyt ja niiden hinta määräytyy sänkyjen määrän mukaan. Suojan avulla estämme, ettei sängyssä olevat lutikat pääse puremaan enää asukasta ja ludeansatarrojen ja ludekuppien määrä määräytyy sängyn jalkojen mukaan. Ludetarra-ansojen / ludekuppien avulla estämme, että lutikat eivät pääse kiipeämään sänkyyn. Piimaa -pölytettä levitämme lattialistojen läheisyyteen sekä luteiden kulkureiteille.

Näin fossiilinen kiviaines toimii (DiatomBuster)

DiatomBuster on erittäin hienoksi jauhettua fossiilista kivijauhetta (diatomiitti). Jauhe tarttuu torjuttavan luteen ulkoiseen tukirenkaan/vahakerrokseen ja aiheuttaa sen kuivumisen. Luteen luonnollisen suojaavan vahakerroksen tuhoutuessa lude kuivuu ja kuolee.

Voimme pölyttää myös hankalampiakin kohteita, kuten välikattoja.
Meillä on ammattimaiset työkalut pölytykselle. Voimme pölyttää esimerkiksi kesämökeillä lepakoiden valtaamia välikattoja, jossa asustelee myös luteita.

Hinta perinteiselle lutikkatorjunnalle:

Luteiden torjunta kustantaa 744 EUR. Hinta sisältää 3 torjuntakäyntiä, työn ja torjunta-aineen. Matkakulut sekä mahdolliset muut tarvikekulut veloitetaan erikseen. Jos ludetorjuntaan tarvitaan useampi torjuntakäynti, lisäkäynnit kustantavat 248 EUR käyntikerta.

Torjuntakäynnit tehdään kahden viikon välein.

Jos haluat päästä luteista eroon heti, etkä halua olla luteiden syöttinä kotonasi, tilaa huoneistoosi lämpötorjunta, jossa luteista päästään eroon yhdellä käsittelykerralla päivässä.

Asiakkaan tulee toimia ohjeidemme mukaisesti sekä tehdä yhteistyötä tuholaistorjujan kanssa, jotta luteet saadaan poistettua tilasta mahdollisimman tehokkaasti. Vain yhteistyöllä asiakkaan ja tuholaistorjujan kanssa päästään parhaaseen lopputulokseen sekä kohti ludevapaata huoneistoa. Pölytys toistetaan niin moneen kertaan, kunnes luteet on saatu tuhottua huoneistosta.