Pakastuspalvelu

Itsepalvelupiste

Pakastuspalvelu luteiden, turkiskuoriaisten, torakoiden sekä muiden hyönteisten tuhoamiseen.

Tämä palvelu on kehitetty erityisesti maailman matkaajia varten. Asiakkaan irtaimisto tai matkatavarat pakastetaan -30c asteessa 3 vuorokauden ajan. Pakkanen tappaa kaikki luteiden muodot munista aikuiseen yksilöön. Myös russakat, torakat sekä turkiskuoriaiset kuolevat pakastuspalvelussamme.

Hävitetään luteet pakkasessa

Valitettavasti moni matkustaja yllätykseen huomaa matkallaan, että hotellihuoneessa on luteita. Tämä tarkoittaa sitä, että niitä on saattanut päästä myös matkatavaroihin, jolloin on suuri riski, että matkustaja tuo niitä tiedostamattaan kotiinsa.

Matkalaukun pakastaminen on erittäin suotavaa tilanteissa, jossa lomakohteessa on näkynyt luteita.

Pakastamme asiakkaidemme matkatavaroita vähintään -30c asteessa kolmen vuorokauden ajan. Otamme mahdollisen ludeongelman vakavasti, jonka vuoksi pakastamme matkatavaroita suosituksia pidempään. Yksikin säilynyt luteen muna voi aloittaa ludeongelman kotonasi.

Meidän ammattimaisessa käsittelyssä luteet, turkiskuoriaiset, torakat sekä russakat tuhotaan varmasti!

Pakastuspalvelua voidaan myös käyttää itse luteiden, turkiskuoriaisten, torakoiden sekä russakoiden torjunnassa. Jos huoneistossa on joitakin edellä mainituista hyönteisistä, eikä haluta esimerkiksi pestä kaikkia tekstiilejä, tekstiilit voi pakata jätesäkkeihin ja toimittaa meille pakastukseen. Sama koskee irtaimistoa, jotka mahtuvat pakastusarkkuihimme. 

Irtaimiston osalta kannattaa käyttää muuttolaatikkoa, joka mahtuu pakastimeemme niin, että pakastearkun voi täyttää erittäin tehokkaasti. Muista kuitenkin säkittää laatikot jätesäkkeihin tai kelmuttaa ne kiristekelmulla, jotta mahdolliset hyönteiset eivät pääse laatikoista karkuun.

Sopivin laatikko pakastearkkuumme on
iiSi muutto- ja säilytyslaatikko Tuotenumero: 6430011022038  

Matkatavaravakuutus voi korvata ludevahingon matkatavaroissa, kotivakuutuksesta tai matkavakuutuksesta ei valitettavasti näissä tapauksissa ole apua.

Kahdeksasta vakuutusyhtiöstä kuusi korvaa matkatavaravakuutuksesta matkalaukun ja sen sisällön puhdistamisesta koituvia kuluja, samoin sen, jos matkatavarat on jouduttu hävittämään. Matkatavaravakuutus pitäisi siis korvata myös pakastuspalvelun käytön. Tuo matkalaukkusi pakastukseen ja ota yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi saadaksesi korvauksen palvelumme käytöstä.

Lutikat, torakat, russakat sekä turkiskuoriaiset kuolevat jo -20c asteen 3 vuorokauden käsittelyssä. Otamme vastuumme pakastuksesta vakavasti, jonka vuoksi pakastamme irtaimiston -30c asteessa, jolloin varmistamme, että pakkanen tappaa varmasti kaikki irtaimistossa olevat hyönteiset.

Yhteen pakastearkkuun mahtuu yleensä kaksi normaalikokoista matkalaukkua. 

Järjestelmämme tarkkailee pakastearkun sisälämpötilaa herkeämättä ja antaa tarvittaessa hälytyksen, jos lämpötila ei ole tarpeeksi alhainen.

Pakastearkun sisämitat

Korkeus : 69 cm Leveys : 120 cm Syvyys : 51 cm

Varaa pakastusaika ja tuo irtaimisto pakastukseen silloin, kuin sinä haluat. Itsepalvelupiste on avoinna joka päivä 24h vuorokaudessa.

Voit tuoda matkatavarat sovittuna päivänä pakastuspisteeseen. Yrityksemme pihalla on itsepalvelupiste, johon saat tilauksesi jälkeen avainkoodin. Koodilla saat oven auki varastotilaan, johon jätät pakastettavat tavarat. Tästä eteenpäin järjestelmämme huolehtii siitä, että saat ajantasaista tietoa pakastuksen etenemisestä. Kun pakastus on päättynyt, saat siitä ilmoituksen, jonka jälkeen voit hakea pakastetun irtaimiston itsepalvelupisteestämme.

itsepalvelupiste
TÄLLÄ VIIKOLLA VIELÄ TORJUNTA-AIKOJA VAPAANA!