Pakastuspalvelu

FrostyBuster-pakastuspalvelu matkailijan turvaksi

Pakastamme asiakkaiden matkatavarat -25c pakkasasteessa luteiden varalta

Tämä palvelu on kehitetty erityisesti matkustajia varten. Valitettavasti moni matkustaja yllätykseen huomaa matkallaan, että hotellihuoneessa on luteita. Tämä tarkoittaa sitä, että niitä on saattanut päästä myös matkatavaroihin, jolloin on suuri riski, että matkustaja tuo niitä tiedostamattaan kotiinsa.

Matkalaukun pakastaminen on erittäin suotavaa tilanteissa, jossa lomakohteessa on näkynyt luteita.

Pakastamme asiakkaidemme matkatavaroita vähintään -25c asteessa kolmen vuorokauden ajan. Otamme mahdollisen ludeongelman vakavasti, jonka vuoksi pakastamme matkatavaroita suosituksia pidempään. Yksikin säilynyt luteen muna voi aloittaa ludeongelman kotonasi.

Vakuutuksesta saattaa olla hyötyä, jos luteet ovat vallanneet matkalaukun.

Matkatavaravakuutus voi korvata ludevahingon matkatavaroissa, kotivakuutuksesta tai matkavakuutuksesta ei valitettavasti näissä tapauksissa ole apua.

Kahdeksasta vakuutusyhtiöstä kuusi korvaa matkatavaravakuutuksesta matkalaukun ja sen sisällön puhdistamisesta koituvia kuluja, samoin sen, jos matkatavarat on jouduttu hävittämään. Matkatavaravakuutus pitäisi siis korvata myös pakastuspalvelun käytön. Tuo matkalaukkusi pakastukseen ja ota yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi saadaksesi korvauksen palvelumme käytöstä.

Matkatavaroiden pakastus matkan jälkeen

Olin lomamatkalla ja hotellissa oli luteita. Mitä teen?

Pakastuspalvelu 1

Jos sinulla ei ole saunotus (ei suositella)- tai pakastusmahdollisuutta, voit tuoda matkalaukkusi meille pakastettavaksi. Voit toimittaa matkalaukkusi meille pakastukseen Hyvinkään pakastuspisteeseemme.

Moni matkailija on löytänyt pakastuspalvelumme. He ovat ottaneet tavakseen tuoda matkalaukkunsa pakastettavaksi pakastuspalveluumme suoraan lentokentälle saavuttuaan. Pakastuspalvelun kustannus on murto osa siitä, jos luteita pääsee vahingossa kotiisi. Tämä on varmin tapa päästä mahdollisista luteista eroon, ennen kuin ne löytävät tiensä sänkyysi. Tällöin torjuntakustannukset saattavat kasvaa kymmenkertaiseksi mitä itse pakastuspalvelu kustantaa.

Pakastuspalvelu 2

Yhteen pakastearkkuun mahtuu yleensä kaksi normaalikokoista matkalaukkua. Pakastearkun lämpötila on vähintään -25 astetta. Matkalaukut pidetään -25c asteen pakkasessa kolmen vuorokauden ajan.

Järjestelmämme tarkkailee pakastearkun sisälämpötilaa herkeämättä ja antaa tarvittaessa hälytyksen, jos lämpötila ei ole tarpeeksi alhainen.