Luteiden pakastus

FrostyBuster-pakastaminen ™

Lämpötorjunnalla luteista päästään eroon erittäin tehokkaasti. Kaikki materiaalit ja tavarat eivät kuitenkaan kestä lämpökäsittelyn kuumuutta. Silloin on hyvä ottaa avuksi luteiden pakastus.

Pakastamme asiakkaiden haluamat tavarat

Pakastamme asiakkaidemme haluamia irtaimistoja -25 asteessa kolmen vuorokauden ajan. Pakastamme irtaimistoja hieman suosituksia pidempään, sillä kokemuksemme on osoittanut, että on parempi tehdä homma kerralla kunnolla kuin katua jälkikäteen. Yksikin säilynyt luteen muna voi aloittaa ludeongelman uudestaan.

Luteet kuolevat -20 asteen pakkasessa kolmessa vuorokaudessa

Mitkä materiaalit eivät kestä korkeita lämpötiloja?

  1. Herkkä elektroniikka – Televisiot, tietokoneet, pelikonsolit.
  2. Valokuvat ja maalaukset – Valokuvat, öljyvärimaalaukset.
  3. Tekstiilit – Arvokkaat villa- ja silkkitekstiilit.
  4. Levyt – LP-, CD- ja DVD-levyt.
  5. Kirjat – Kirjat ja pokkarit ovat arkoja kuumuudelle. Niiden sidontaan on yleensä käytetty liimaa. Kuumuudessa liima sulaa ja siksi nidonta saattaa hajota lämpökäsittelyn aikana.
  6. Musiikki-instrumentit – Akustiset kitarat ja pianot.

Mitä lämpöä kestämättömille tavaroille tulisi tehdä??

Ohjeistamme asiakkaitamme pussittamaan lämpötorjuttavasta tilasta tiiviisti kaikki kuumuutta kestämättömät tavarat ja suosittelemme niille pakastuspalvelua. Kaikki, mitä huoneesta poistetaan, on kuitenkin käsiteltävä jollakin tavalla. Vaihtoehdoksi siis jää pakastaminen tai pesu kuudessakymmenessä asteessa sekä pesun jälkeinen kuivausrummun käyttö.

Luteiden pakastus matkan jälkeen

Hyvä keino varmistaa matkalaukun luteettomuus on pakastaa se reissun jälkeen. Talvella matkatavarat voidaan jättää ulos kovaan pakkaseen vähintään kolmeksi vuorokaudeksi. Jos ulkona ei ole pakkasta, voidaan matkalaukku laittaa pakastearkkuun. Lämpötilan tulisi silloin olla vähintään -20 astetta. Suositeltava pakastusaika on kolme vuorokautta.

”Olin lomamatkalla ja hotellissa oli luteita. Mitä teen?”

Jos sinulla ei ole sauna- tai pakastusmahdollisuutta, voit tuoda matkalaukkusi meille pakastettavaksi. Pussita matkalaukkusi sisältöineen tiiviisti jo ennen kuin viet sen kotiisi. Voit toimittaa matkalaukkusi meille pakastukseen Hyvinkään toimipisteeseemme. 

Meillä on muutama suuri, 400 litran kokoinen pakastearkku, joiden avulla luteiden pakastus sujuu ongelmitta. Yhteen pakastearkkuun mahtuu yleensä kaksi normaalikokoista matkalaukkua. Pakastearkun lämpötila on -25 astetta. Matkalaukut tulisi pitää pakkasessa kolmen vuorokauden ajan.

Pakastearkun sisämitat

Korkeus : 69 cm
Leveys : 120 cm
Syvyys : 51 cm

Pakastuspalvelun hinta 89,00 € / pakastearkullinen / 3 vuorokautta.


Pakastuspisteemme:
Moreenitie 12
Halli C8
05810 Hyvinkää
Avoinna: Sopimuksen mukaan.
Soita 010 419 2190 ja varaa aika pakastuspalvelulle.