Luteiden pakastus

FrostyBuster-pakastaminen ™

Tämä palvelu on kehitetty matkustajia varten. Valitettavasti moni matkustaja yllätykseen huomaa matkallaan, että hotellihuoneessa on luteita. Tämä tarkoittaa sitä, että niitä on saattanut päästä myös matkatavaroihin, jolloin on suuri riski, että matkustaja tuo niitä tiedostamattaan kotiinsa.

Matkalaukun pakastaminen on erittäin suotavaa tilanteissa, jossa lomakohteessa on näkynyt luteita. Pääsääntöisesti matkatavaravakuutus korvaa matkalaukun pakastamisen.

Pakastamme asiakkaiden matkatavarat -25c pakkasasteessa

Pakastamme asiakkaidemme matkatavaroita -25c asteessa kolmen vuorokauden ajan. Pakastamme matkatavaroita hieman suosituksia pidempään, sillä kokemuksemme on osoittanut, että on parempi tehdä homma kerralla kunnolla, kuin katua jälkikäteen. Yksikin säilynyt luteen muna voi aloittaa ludeongelman kotonasi.

Vakuutuksesta saattaa olla hyötyä, jos luteet ovat vallanneet matkalaukun.

Matkatavaravakuutus voi korvata ludevahingon matkatavaroissa, kotivakuutuksesta ei valitettavasti näissä tapauksissa ole apua.

Kahdeksasta vakuutusyhtiöstä kuusi korvaa matkatavaravakuutuksesta matkalaukun ja sen sisällön puhdistamisesta koituvia kuluja, samoin sen, jos matkatavarat on jouduttu hävittämään. Matkatavaravakuutus pitäisi siis korvata myös pakastuspalvelun käytön. Tuo matkalaukkusi pakastukseen ja ota yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi saadaksesi korvauksen palvelumme käytöstä.

Luteiden pakastus matkan jälkeen

Hyvä keino varmistaa matkalaukun luteettomuus on pakastaa se reissun jälkeen. Talvella matkatavarat voidaan jättää ulos kovaan pakkaseen vähintään kolmeksi vuorokaudeksi. Jos ulkona ei ole pakkasta, voidaan matkalaukku laittaa pakastearkkuun. Lämpötilan tulisi silloin olla vähintään -20 astetta. Suositeltava pakastusaika on kolme vuorokautta.

”Olin lomamatkalla ja hotellissa oli luteita. Mitä teen?”

Seuraamme matkatavaroita herkeämättä koko ketjun ajan.

Jos sinulla ei ole sauna- tai pakastusmahdollisuutta, voit tuoda matkalaukkusi meille pakastettavaksi. Voit toimittaa matkalaukkusi meille pakastukseen Hyvinkään toimipisteeseemme. Moni matkailija tuo matkalaukkunsa pakastettavaksi pakastuspalveluumme suoraan lentokentälle saavuttuaan. Pakastuspalvelun kustannus on murto osa siitä, jos luteita pääsee vahingossa kotiisi.

Meillä on muutama suuri, 400 litran kokoinen pakastearkku, joiden avulla luteiden pakastus sujuu ongelmitta. Yhteen pakastearkkuun mahtuu yleensä kaksi normaalikokoista matkalaukkua. Pakastearkun lämpötila on vähintään -25 astetta. Matkalaukut pidetään -25c asteen pakkasessa kolmen vuorokauden ajan.

Pakastearkun sisämitat

Korkeus : 69 cm
Leveys : 120 cm
Syvyys : 51 cm

Pakastuspalvelun hinta 89,00 € / pakastearkullinen / 3 vuorokautta.


Asiakkaan niin halutessa, voimme myös noutaa ja toimittaa takaisin pakastettavat matkalaukut asiakkaan luota erillistä korvausta vastaan. Matkakustannus 0,70€/km kumpaankin suuntaan (Hyvinkää – noutokohde – Hyvinkää). Lisäksi veloitamme tuntihinnan 49,60€/h ajan käytön mukaan. Palauttaessa matkalaukkuja veloituksemme on sama kuin noudettaessa.Jos matkustelet paljon, sinun kannattaa tilata kauttamme pakastus-turva palvelun, jossa maksat edullisemman vuosimaksun. Pakastus-turva palvelu sisältää matkatavaroiden pakastamisen max 3 kertaa vuodessa.Pakastuspisteemme:
Noronkierto 12
Halli C8
05810 Hyvinkää
Avoinna: Sopimuksen mukaan.
Soita 010 419 2190 ja varaa aika pakastuspalvelulle. Voit käyttää myös verkkolomaketta tehdäksesi varauksen pakastuspalvelusta.