Muutonaikainen ludetorjunta

Oletko muuttamassa ludeasunnosta pois?

Muutonaikainen ludetorjunta 1

Jos nykyisessä kodissasi on luteita ja olet muuttamassa uuteen kotiisi, on irtaimistosi käsiteltävä, että luteet eivät kulkeutuisi uuteen kotiisi.

Jos irtaimistoa ei käsitellä, on aivan varma, että luteet siirtyvät irtaimiston mukana uuteen kotiin.

Lämpötorjunta muuton yhteydessä

Käytännössä muutonaikainen lämpötorjunta tapahtuu seuraavasti.
Lämmitämme huonekalu ja tavara kerrallaan lämpökäsittelyssä. Kun irtaimiston lämpötila on tarpeeksi korkea ja esimerkiksi huonekalu varmasti turvallinen, asukas siirtää huonekalun välittömästi muuttoautoon. Näin pystymme pelastamaan huonekalusi sekä muun irtaimistosi,  jolloin voit turvallisin mielin muuttaa ilman pelkoa siitä, että luteet kulkeutuisivat mukanasi uuteen kotiisi.

Pakastuspalvelu

Pystymme tarjoamaan myös pakastuspalvelua muutonaikaisessa ludetorjunnassa. Jos asiakas ei halua tai pysty pesemään tekstiilejä, voimme pakastaa ne Hyvinkään pakastuspisteessämme. Asiakas säästää paljon aikaa ja vaivaa pakastamalla tekstiilit pesun sijaan.

Asiantuntevat ohjeet

Kaikkia ei kuitenkaan tarvitse lämpökäsitellä. Asiakas voi itse tehdä suurimman osan irtaimiston muutosta meidän erinomaisten neuvojen avulla.

Olemme tehneet kymmeniä muutonaikaisia torjuntoja

Olemme tehneet lämpötorjuntoja muutettaville tavaroille sekä huonekaluille mm. Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa, Porvoossa. Jokaisessa tapauksessa onnistuminen on ollut 100% luokkaa. Yhdessäkään tapauksessa luteet eivät ole siirtyneet asukkaan uuteen kotiin.

Palvelun hinta

Palvelun hinta riippuu lämmitettävän ja/tai pakastettavan irtaimiston määrästä. Kysy myynniltämme tarjousta.

Ethän siirrä luteita uuteen kotiisi?!