Ludeturva

Hanki vuosimaksullinen SafetyBuster-ludeturva

Jos matkustelet paljon, sinulla on riski saada luteita kotiisi. Entä onko taloyhtiössä asuntoja, joissa on aiemminkin jouduttu taistelemaan luteiden parissa? Jos on, niin tiedät, että luteiden torjunta maksaa melkoisesti, varsinkin jos sitä ei saada välittömästi hallintaan.

Harva kotivakuutus korvaa luteista aiheutuneet kulut

Kotivakuutukset eivät korvaa luteiden aiheuttamia vahinkoja eikä torjuntatoimia. Ainoastaan IF-vakuutuksen kattavimpaan omakotitalon kotivakuutukseen kuuluu tuholaistorjunta, mutta se korvaa ainoastaan luteiden hävittämisen myrkyttämällä. Tämä tarkoittaa, että joudut elämään luteiden kanssa pahimmassa tapauksessa kuukausia. Vakuutus ei myöskään korvaa menetettyjä huonekaluja.

Pahimmillaan luteiden asuttamia kalusteita ja tekstiilejä joudutaan heittämään pois. Näitä menetyksiä vakuutus ei korvaa lainkaan.


Ludeturva kotitalouksille, yrityksille sekä taloyhtiöille

Bug Busters tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hankkia itselleen SafetyBuster-ludeturvan vuosimaksulla. Jos kotiisi kulkeutuu luteita, voit soittaa meille milloin tahansa, niin tulemme hävittämään luteet HeatBuster-lämpökäsittelyn avulla veloituksetta. Ludeturva kattaa HeatBuster-lämpökäsittelyn. Ludeturvan vuosimaksu määräytyy kodin huoneiden mukaan.

Ludeturva voidaan myöntää kerrostaloasunnoille, rivitaloasunnoille, paritaloasunnoille, hotelleille sekä omakotitaloasunnoille.

HeatBuster-lämpökäsittely on ainut tieteellisesti todistettu torjuntatapa, jossa luteet ja kaikki luteen kehitysasteet kuolevat kerralla 100% varmuudella. Lämpökäsittely on nopea ja tehokas keino hävittää luteet ilman, että huonekaluja joudutaan hävittämään.

Huoneiston
koko
Lämpötorjunnan
normaali hinta
Ludeturvan
hinta
Säästö ludeongelman
sattuessa
1 huone + keittiö 789 EUR 100 EUR / vuosi -689 EUR
2 huonetta + keittiö 1 139 EUR 150 EUR / vuosi -989 EUR
3 huonetta + keittiö 1 439 EUR 200 EUR / vuosi -1 239 EUR
4 huonetta + keittiö 1 789 EUR 250 EUR / vuosi -1 539 EUR
5 huonetta + keittiö 2 039 EUR 300 EUR / vuosi -1 739 EUR

SafetyBuster-ludeturva on edullinen tapa suojata kotisi ludeongelman sattuessa

Ludeturva astuu voimaan 2kk päästä laskun maksupäivästä. Kyseessä on ns. karenssiaika, joka varmistaa, että asiakkaalla ei ole luteita ennen ludeturvan tilaamista. Bug Busters varaa oikeuden joko hyväksyä tai hylätä SafetyBuster-ludeturvan hakemuksen.

Ludeturvaa ei voi tilata kesäasunnoille tai huoneistoihin, joissa on jo luteita tai jos luteet ovat levinneet talon rakenteisiin.

Ludeturva on voimassa vuoden kerrallaan. Ludeturva tulee uusia asiakkaan toimesta. Jos ludeturvan uusintaa ei tehdä, ludeturvan voimassaolo lakkaa sopimuksen päättymispäivään. Ludeturvaa ei uusita automaattisesti. Bug Busters muistuttaa ludeturvan päättymisestä 1kk ennen päättymispäivää.

Ludeturva on voimassa ainoastaan ludeturvaan rekisteröityneellä asukkaan tarkalla osoitteella. Jos asukas muuttaa, niin osoitemuutos on tehtävä Bug Bustersille, muutoin ludeturva raukeaa muuton yhteydessä.

Ludeturva taloyhtiöille

Taloyhtiö voi hankkia ludeturvan taloyhtiön kaikkiin huoneistoihin. Taloyhtiölle tämä tuo todellista turvaa sekä kustannuksien laskua luteiden torjuntaan.

Taloyhtiö voi ilmoittaa asukkailleen ludeturvan olemassaolosta ja kertoa samalla Bug Bustersin yhteystiedot. Jos asukkaalta löytyy luteita, tämä turva takaa sen, että ongelma hoidetaan heti pois päiväjärjestyksestä, jolloin luteet eivät pääse leviämään taloyhtiössä.

Taloyhtiöissä tapahtuva luteidentorjunta on erittäin kallista puuhaa, varsinkin jos luteet ovat pääseet leviämään. Tällöin puhutaan kymmenien tuhansien eurojen kustannuksesta.

Palvelumme avulla taloyhtiö pystyy budjetoimaan luteiden torjunnasta aiheutuneet kulut helposti ja vaivattomasti.

Jos haluat ludeturvan voimaan taloyhtiösi kaikissa huoneistoissa, ota myyntiimme yhteyttä. Teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen.

Ludeturva hotelleille

Luteet leviävät ihmisten mukana hotelleihin sekä ihmisten koteihin.
Hotelleista luteet leviävät erittäin helposti ihmisten koteihin ja kodeista hotelleihin.

Hotelli voi hankkia ludeturvan hotellin kaikkiin huoneisiin tai vain osaan niistä. Hotelleille tämä tuo todellista turvaa sekä kustannuksien laskua luteiden torjuntaan.

Hotelli ilmoittaa ludeongelmasta suoraan BugBustersille jolloin Bug Busters tulee paikanpäälle tuhoamaan luteet sopimuksessa sovittuna aikana. Hotellihuoneen luteiden torjunnassa otamme kaikki tuholaistorjunnan keinovalikoimat käyttöömme, jotta luteista päästään eroon viipymättä.

Palvelumme avulla hotelli pystyy budjetoimaan luteiden torjunnasta aiheutuneet kulut helposti ja vaivattomasti.

Hotellille ludeongelmasta saattaa tulla tappioita erittäin paljon jo pelkästään maineen menettämisen vuoksi.

Jos haluat ludeturvan voimaan hotelliisi sekä turvata liiketoimintasi luteiden varalta, ota myyntiimme yhteyttä. Teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen.

Minulla on ludeturva ja kodistani löytyi luteita. Mitä teen?

Jos sinulla on ludeturva voimassa ja jos kodistasi löytyy luteita, soita meille numeroon 010 419 2190 niin tulemme tuhoamaan luteet viimeistään 1-3 arkipäivän kuluttua veloituksetta. Torjunta suoritetaan maailman parhaimmalla torjuntamenetelmällä – HeatBuster-lämpökäsittelyllä, joka takaa varman onnistumisen luteiden torjunnassa.

Ludehavainto

Torjunta tehdään näköhavaintoon perustuen. Asiakas ottaa löytyneestä luteesta / näköhavainnosta valokuvan, jonka se lähettää Bug Bustersille, joka tarkastaa, että kyseessä on lude. Bug Busters voi tulla tekemään CheckBuster-ludetarkastuksen huoneistoon erillisen hinnastomme mukaisesti. Jos ludehavainto on aito, tarkastushintaa ei  veloiteta asiakkaalta vaan ludetorjunta aloitetaan viipymättä. Jos kyseessä on ns. väärä hälytys, veloitamme CheckBuster-ludetarkastuksesta hinnastomme mukaisesti.

Matkakustannukset

Matkakustannukset eivät sisälly ludeturvaan vaan ne veloitetaan erikseen. Matkakorvaus sisältää kilometrikorvauksen sekä matka-ajan. Matkakorvaus on 0,70€/km väliltä Hyvinkää – asiakaskohde. Jos kohteeseen on matkaa yli 300km, veloitamme päivärahan. Muita erillisiä kuluja ei sinulle tule.

Muut kulut

Jos asiakas haluaa HeatBuster-lämpökäsittelyn lisäksi ansoja, HeatDuster-pölytyksen tai muita sopimuksen ulkopuolisia palveluita tai tarvikkeita, ne veloitetaan erikseen hinnastomme mukaisesti.

SafetyBuster-ludeturva | Tilaajan tiedot

SafetyBuster-ludeturva astuu voimaan 2 kuukautta laskun maksupäivästä vuodeksi eteenpäin. (karenssi aika 2kk) 

TILAAJA
Huoneiston koko

Olen lukenut ludeturvan yleiset ehdot ja hyväksyn ne lähettämällä tilauksen eteenpäin.