Ludeturva

Hanki SafetyBuster-ludeturva kattamaan lude torjunnan aiheuttaman kulut.

Lisääntynyt matkailu on tuonut ludeongelmat myös Suomeen. Lutikat eli seinäluteet aiheuttavat matkailijoille harmia hotelleissa ja saattavat kulkeutua matkoilta tuotujen tavaroiden ja vaatteiden mukana omaan kotiin saakka. Luteet voivat kulkeutua kotiisi myös kesämökiltä, vieraiden mukana sekä käytetyissä huonekaluissa.

Entä onko taloyhtiössä asuntoja, joissa on aiemminkin jouduttu taistelemaan luteiden parissa? Jos on, niin tiedät, että luteiden torjunta maksaa melkoisesti, varsinkin jos sitä ei saada välittömästi hallintaan.

Proaktiivinen toiminta

Ole proaktiivinen ennen kaikkea riskiympäristöissä. Ennakoiva toiminta on aina järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Varaudu ennalta

Ennalta varautuminen lude ongelmaan on erittäin järkevää sekä kustannustehokasta toimintaa. Voit säästää jopa tuhansia euroja, kun olet varautunut tähän yleistyvään ongelmaan ennalta ajoissa.

Harva vakuutus korvaa luteista koituvia harmeja

Mikäli luteita tulee omaan huoneistoon, vakuutuksista ei ole juurikaan apua, sillä vakuutuskorvauksen ulkopuolelle on rajattu hyönteisten ja tuhoeläinten aiheuttamat vahingot. Jokainen vastaa viimekädessä omista kuluistaan itse. Huoneiston asukas saattaa joutua lopulta korvausvelvolliseksi myös huoneiston rakenteiden puhdistuskuluista. Lue lisää FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan PDF-tiedostosta.

Ludeturva 1
Kattava ludeturva kaiken kokoisille kodeille.
Hävitämme 
luteet
lutikat
 kerralla

Bug Busters tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hankkia itselleen SafetyBuster-ludeturvan vuosimaksulla. Jos kotiisi kulkeutuu luteita, voit soittaa meille milloin tahansa, niin tulemme hävittämään luteet HeatBuster-lämpökäsittelyn avulla veloituksetta. Ludeturva kattaa HeatBuster-lämpökäsittelyn. Ludeturvan vuosimaksu määräytyy kodin koon sekä huoneiden määrän mukaan.

Ludeturva voidaan myöntää kerrostaloasunnoille, rivitaloasunnoille, paritaloasunnoille, hotelleille sekä omakotitaloasunnoille.

HeatBuster-lämpökäsittely on ainut tieteellisesti (linkki PDF-tiedostoon) todistettu torjuntatapa, jossa luteet ja kaikki luteen kehitysasteet kuolevat 100% varmuudella. Lämpökäsittely on nopea ja tehokas keino hävittää luteet ilman, että huonekaluja joudutaan hävittämään.

Sopimuksien vertailu

Kilpailevilla yrityksillä on tarjolla saman kaltaisia sopimuksia, mutta niitä ei myönnetä  henkilöasiakkaille lainkaan.

Kilpailevilla yrityksillä torjunnan tehokkuus ei pysty vastaamaan meidän tarjoaman monipuolisen SafetyBuster -ludeturva palvelun kanssa.

SafetyBuster ludeturva
Kilpailijamme
Torjunnan kesto
1 päivä, 1 kerta.
2 vko – 2 kk (min 3 kertaa)
Huonekalu- hävikki
Ei
Kyllä
Riski leviämisestä
Ei
Pieni mahdollisuus leviämiseen olemassa
Myrkkyjen käyttö
Ei
Kyllä / Ei (pölytys)
Asukkaan oltava syöttinä
Ei
Kyllä
Tyytyväisyys takuu
60 päivää
Ei
Mahdollisuus pakastus -palvelulle
Kyllä
Ei
Saatavana henkilö- asiakkaille
Kyllä
Ei

Ludeturva taloyhtiöille

Ludeturva 2

Taloyhtiö voi hankkia ludeturvan  taloyhtiön kaikkiin huoneistoihin. Taloyhtiölle  tämä tuo todellista turvaa sekä kustannuksien laskua luteiden torjuntaan.

Jos taloyhtiön asukkaalta löytyy luteita, tämä turva takaa sen, että ongelma hoidetaan heti pois päiväjärjestyksestä, jolloin luteet eivät pääse leviämään taloyhtiössä. Asukkaiden ei tarvitse pelätä torjunnan aiheuttamia kustannuksia, joten ongelmaa ei tarvitse piilotella, jolloin myös torjuntatoimiin päästään heti asukkaan ilmoituksesta. Tämä on paras tapa estää luteiden leviäminen.

Taloyhtiöissä tapahtuva luteidentorjunta on erittäin kallista puuhaa, varsinkin jos luteet ovat pääseet leviämään. Tällöin puhutaan jopa kymmenien tuhansien eurojen kustannuksesta.

Palvelumme avulla taloyhtiö pystyy budjetoimaan luteiden torjunnasta aiheutuneet kulut helposti ja vaivattomasti.

Erotumme kilpailijoistamme tehokkuudella. Meillä luteiden torjunta kestää päivän, jonka jälkeen ludeongelma on ratkaistu. Lämpötorjunnassa ei tarvitse pelätä, että luteet leviäisivät talon muihin huoneistoihin, koska torjunta suoritetaan välittömästi maailman parhaimmaksi todetulla torjuntatavalla, jossa luteet kuolevat ensimmäisen käsittelyn aikana.

Kilpailijoiltamme on myös mahdollista hankkia ludeturvan kaltaisia sopimuksia, mutta muut tarjoavat ainoastaan myrkytyksiin / pölytyksiin perustuvia ludetorjuntoja. Näissä sopimuksissa on esimerkiksi riski, että luteet leviävät taloyhtiössä, koska luteita ei saada heti tuhottua. Torjuntatoimet näissä kestävät vähintään 3 torjuntakäyntiä, 2 viikon välein. Myös asukas joutuu tänä aikana olemaan luteiden syöttinä sekä asukas joutuu luultavasti hävittämään huonekalujaan.

 Tämän vuoksi meidän tarjoama palvelu on ehkä hieman kalliimpi, mutta huomattavasti järkevämpi sekä tehokkaampi vaihtoehto hävittää luteet. Katso taulukko.

Jos haluat säästää huomattavia summia rahaa, pyydä tarjous Bug Bustersin ludeturvasta, jossa ludetorjunnat sisältyvät vuosihintaan. 

Ludeturva hotelleille

Ludeturva 3
Luteet leviävät ihmisten mukana hotelleihin sekä ihmisten koteihin.

Hotelli voi hankkia ludeturvan hotellin kaikkiin huoneisiin tai vain osaan niistä. Hotelleille tämä tuo todellista turvaa sekä kustannuksien laskua luteiden torjuntaan.

Hotelli ilmoittaa ludeongelmasta suoraan BugBustersille jolloin Bug Busters tulee paikanpäälle tuhoamaan luteet sopimuksessa sovittuna aikana. Hotellihuoneen luteiden torjunnassa otamme kaikki tuholaistorjunnan keinovalikoimat käyttöömme, jotta luteista päästään eroon viipymättä.

Palvelumme avulla hotelli pystyy budjetoimaan luteiden torjunnasta aiheutuneet kulut helposti ja vaivattomasti.

Hotellille ludeongelmasta saattaa tulla tappioita erittäin paljon jo pelkästään maineen menettämisen vuoksi.

Jos haluat ludeturvan voimaan hotelliisi sekä turvata liiketoimintasi luteiden varalta, ota myyntiimme yhteyttä. Teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen.

Ludeturva yrityksen henkilöstölle

Lentokonematkustaminen

Jos yrityksesi työntekijät matkustelevat paljon, on heillä suuri riski saada luteita tuliaisiksi kotiinsa. Yritys voi hankkia henkilöstölleen ludeturvan suojaamaan työntekijän kotiaan pahimman varalta. Ludeturva kattaa luteiden torjunnan, jossa luteiden poisto onnistuu 100% varmuudella. Ludeturvan voit hankkia vaikka koko henkilöstölle yhdellä kertaa. Tämä antaa erittäin hyvän kuvan työnantajasta, joka huolehtii työntekijöistään monella saralla osana arvokasta työsuhdetta.

Ota yhteyttä myyntiimme, jos haluat tarjota paljon matkusteleville työntekijöillenne ludeturvan heidän kotiinsa.

Ludeturvan vuosihinnasto henkilöasiakkaille

Ei huonekaluhävikkiä, torjunta 100% varmaa. Ei leviämisriskiä. Vasteaika 1-3 arkipäivää ilmoituksesta.

Ludeturvalla säästät huomattavia summia rahaa! Ludeturvan hinta on 10% normaalista lämpötorjunnan hinnasta. Ludeturvassa keittiö sekä kylpyhuone lasketaan myös huoneeksi.

Ludeturva käytännössä

"Mitä teen jos kodistani löytyy luteita?"

Jos sinulla on ludeturva voimassa ja jos kodistasi löytyy luteita, soita meille numeroon 010 419 2190 tai ota yhteyttä suoraan TURVA -palvelun kautta, niin tulemme tuhoamaan luteet viimeistään 1-3 arkipäivän kuluttua veloituksetta. Torjunta suoritetaan maailman parhaimmalla torjuntamenetelmällä – HeatBuster-lämpökäsittelyllä, joka takaa 100% onnistumisen luteiden torjunnassa.

Ludehavainto

Torjunta tehdään näköhavaintoon perustuen. Asiakas ottaa löytyneestä luteesta / näköhavainnosta valokuvan, jonka se lähettää Bug Bustersille, joka tarkastaa, että kyseessä on lude. Jos kyseessä on lude, tulemme tekemään luteiden lämpötorjunnan 1-3 arkipäivän päästä ilmoituksesta veloituksetta!

Matkakustannukset luteiden lämpötorjunnassa

Matkakustannukset eivät sisälly ludeturvaan vaan ne veloitetaan erikseen. Matkakorvaus sisältää kilometrikorvauksen sekä matka-ajan. Matkakorvaus on 0,70€/km väliltä Hyvinkää – asiakaskohde.  Jos kohteeseen on matkaa yli 300km, veloitamme päivärahan. Muita erillisiä kuluja ei sinulle tule.

Muut kulut

Jos asiakas haluaa HeatBuster-lämpökäsittelyn lisäksi ansoja, HeatDuster-pölytyksen tai muita sopimuksen ulkopuolisia palveluita tai tarvikkeita, ne veloitetaan erikseen hinnastomme mukaisesti.

Ludeturvan ehdot

Ludeturvan voi tilata kaikkiin huoneistoihin, paitsi kesäasunnoille tai huoneistoihin, joissa on jo luteita tai jos luteet ovat levinneet talon rakenteisiin.

Ludeturva on voimassa vuoden kerrallaan. Ludeturva uusitaan automaattisesti. Ludeturva tulee irtisanoa asiakkaan toimesta ennen seuraavaa laskutuskautta. Bug Busters muistuttaa ludeturvan uusiutumisesta automaattisesti vähintään 1kk ennen uusiutumispäivää.

Ludeturva astuu voimaan 2kk ensimmäisen sopimuskauden laskun maksupäivästä. Kyseessä on ns. karenssiaika, joka varmistaa, että asiakkaalla ei ole luteita ennen ludeturvan tilaamista. Bug Busters varaa oikeuden joko hyväksyä tai hylätä SafetyBuster-ludeturvan hakemuksen.

Ludeturva on voimassa ainoastaan ludeturvaan rekisteröityneellä asukkaan tarkalla osoitteella. Jos asukas muuttaa, niin uusi ludeturva tilaus on tehtävä Bug Bustersille. Ludeturva raukeaa muuton yhteydessä, eikä sitä voi siirtää uuteen huoneistoon.

Yleiset ludeturvaehdot löydät TÄSTÄ!

Tilaajan tiedot

(*) Huomaa, että ludeturva aktivoituu 2 kuukauden päästä maksupäivästä. Kyseessä on karenssiaika. Ludeturva uusiutuu automaattisesti vuosittain. Saat tästä hyvissä ajoin tiedon sähköpostiisi.