Ludetarkastus

CheckBuster - Ludetarkastus

Aina ei ole helppoa sanoa onko kyseessä lude vai jokin muu hyönteinen. Luteet jättävät vaihtelevasti jälkiä huonekaluihin tai petivaatteisiin. Joskus jälkiä ei tahdo löytää, jos ludetartunta on kovin nuori. Tämän vuoksi tarjoamme asiakkaillemme lude tarkastuksia, jossa käymme asiakkaan kodin lävitse ammattimaisilla välineillä joilla mahdollinen ludetartunta löytyy.

Mistä etsiä luteita
Ludetarkastus 1

Ludetarkastus on asiakkaallemme veloitukseton, jos asiakas tilaa meiltä HeatBuster-lämpötorjunnan tarkastettuun tilaan.

Muutoin veloitamme tarkastuskäynnistä 79,00€/huoneisto. Laskutamme matka-ajasta 0,80€/km edestakaisesta matkasta, väliltä Hyvinkää – asiakaskohde – Hyvinkää.

Maksu suoritetaan pankki- tai luottokortilla tarkastuksen päätyttyä paikanpäällä.

Älä missään nimessä vaihda nukkumapaikkaa, koska muutoin luteet leviävät koko asuntoon. Tämän vuoksi mahdollinen ludeongelma on ratkaistava PIKAISESTI! Mitä kauemmin aikaa kuluu, sen kalliimmaksi luteiden torjunta tulee. Älä myöskään siirrä tavaroitasi huoneesta muualle asuntoon

Jari Laaksonen

Ilmainen tunnistus

Ota kuva hyönteisestä ja oireista niin tunnistamme ongelman ILMAISEKSI! Lähetä kuva oheista lomaketta käyttäen. Tarkista, että kuva on tarpeeksi laadukas sekä selkeä, jotta kuvasta voidaan tehdä tunnistus.

    Täytä oheinen lomake yhteystietoineen sekä kuvineen niin tutkimme onko kyseessä lude. Tämä palvelu on sinulle ILMAINEN !