Ludetarkastus

CheckBuster - Ludetarkastus

Luuletko, että sinulla on seinäluteita? Heräätkö kutisevilla puremilla? Oletko nähnyt tunnistamattomia hyönteisiä sängyssä, sohvalla tai muilla nukkumisalueilla? Mahdolliset puremajäljet ja hyönteisten näkeminen ovat usein ensimmäinen vihje siitä, että sinulla saattaa olla luteita, mutta ne eivät vielä ole selkeitä todisteita ludetartunnasta. 

Visuaalinen havainto luteista tarvitaan

Todisteet sisältävät visuaalisen havainnon seuraavista: elävä lude, luteen ulostejälkiä huonekaluissa, luteen kuoria tai luteen munia. Usein koulutetun ammattilaisen on löydettävä ja tunnistettava nämä todisteet ennen torjuntaa, jotta torjuntaa ei tehtäisi turhaan. Siksi on erittäin suotavaa tilata ludetarkastus ennen kuin pystymme auttamaan sinua lude ongelmassa. Tarkastajamme ovat Bug Bustersin tuholaistorjujia. He pystyvät tunnistamaan tarkasti luteiden olemassaolon huoneistossa.

Kirjallinen tarkastusraportti

Tarjoamme aina kirjallisen tarkastusraportin ludetarkastuksesta. Jos löydämme jälkiä seinäluteista tai niiden jättämistä jäljistä, toimitamme sinulle kirjallisen raportin havainnoistamme, seinäluteiden poistamiseen tähtäävästä työstä, kustannuksista ja takuuvaihtoehdoista.

Älä missään nimessä vaihda nukkumapaikkaa, koska muutoin luteet leviävät koko asuntoon. Tämän vuoksi mahdollinen ludeongelma on ratkaistava PIKAISESTI! Mitä kauemmin aikaa kuluu, sen kalliimmaksi luteiden torjunta tulee. Älä myöskään siirrä tavaroitasi huoneesta muualle asuntoon

Jari Laaksonen

Ilmainen tunnistus

Ota kuva hyönteisestä ja oireista niin tunnistamme ongelman ILMAISEKSI! Lähetä kuva oheista lomaketta käyttäen. Tarkista, että kuva on tarpeeksi laadukas sekä selkeä, jotta kuvasta voidaan tehdä tunnistus.

    Täytä oheinen lomake yhteystietoineen sekä kuvineen niin tutkimme onko kyseessä lude. Tämä palvelu on sinulle ILMAINEN !