Ludetarkastus

CheckBuster-Ludetarkastus ™

Aina ei ole helppoa sanoa onko kyseessä lude vai jokin muu hyönteinen. Luteet jättävät vaihtelevasti jälkiä huonekaluihin tai petivaatteisiin. Joskus jälkiä ei tahdo löytää, jos ludetartunta on kovin nuori. Tämän vuoksi tarjoamme asiakkaillemme lude tarkastuksia, jossa käymme asiakkaan kodin lävitse ammattimaisilla välineillä joilla mahdollinen ludetartunta löytyy.

Ludetarkastus on asiakkaallemme veloitukseton, jos asiakas tilaa meiltä HeatBuster-lämpötorjunnan tarkastettuun tilaan. Muutoin veloitamme tarkastuskäynnistä 79,00€/huoneisto. Laskutamme matka-ajasta 0,70€/km edestakaisesta matkasta, väliltä Hyvinkää – asiakaskohde – Hyvinkää.

Ludetarkastus kannattaa jättää asiantuntijan tehtäväksi.
Ludetarkastus tulee tehdä huolella. Tarkastus tulisikin jättää asiantuntijan tehtäväksi.
Luteen munia, luteen ulostejälkiä, nymfejä sekä luteita.
Jalkalistan takaa löytyneitä luteen munia, luteen ulostejälkiä, nymfejä sekä luteita.

Älä missään nimessä vaihda nukkumapaikkaa, koska muutoin luteet leviävät koko asuntoon. Tämän vuoksi mahdollinen ludeongelma on ratkaistava PIKAISESTI! Mitä kauemmin aikaa kuluu, sen kalliimmaksi luteiden torjunta tulee. Älä myöskään siirrä tavaroitasi huoneesta muualle asuntoon.
Jari Laaksonen

Epäiletkö, että kodissasi on luteita? Etkö ole varma mitä tehdä? SOITA neuvontapalveluumme 0600 96 669 ja kysy asiantuntijalta neuvoja. Neuvontapalvelun hinta (1,19 euroa/minuutti + pvm/mpm).

Ilmanen tunnistus

Ota kuva hyönteisestä ja oireista niin tunnistamme ongelman ILMAISEKSI! Lähetä kuva oheista lomaketta käyttäen. Tarkista, että kuva on tarpeeksi laadukas sekä selkeä, jotta kuvasta voidaan tehdä tunnistus.

Täytä oheinen lomake yhteystietoineen sekä kuvineen niin tutkimme onko kyseessä lude. Tämä palvelu on sinulle ILMAINEN !