Ludekoira peppi

Ludekoiramme koulutus on alkanut. Koulutus kestää noin 4 kk, jonka jälkeen palvelu on tilattavissa sivultamme. Ole siis kuulolla!

Huoneisto €279

Ludetarkastus:
Ludekoira | 
2  tuholaistorjujaa |
5 tähden palvelu

Soita meille:
010 419 2190

  • Hajuteknikko

Peppi on 7 vuotias  kultainen noutaja, jolla on luontainen kyky toimia ludekoirana. Peppi on parhaillaan koulutuksessa ja Peppi valmistunee kesään mennessä.

  • Hajusolut

Koiran hajumaailma on kuin toiselta planeetalta verrattuna ihmiseen. Keskikokoisella koiralla on noin 220 miljoonaa hajusolua ja ihmisellä vain 5 miljoonaa.

  • Luteet

Koira pystyy löytämään nuo ällöttävät pienet verenimijät hajuaistinsa avulla. Tähän tarkoitukseen on koulutettu koiria, joita nimitetään yleisesti ludekoiriksi.

Ludekoira käytännössä

Koiralla on tiettävästi 1000 kertaa parempi hajuaisti kuin ihmisellä. Tämän vuoksi ludekoira pystyy löytämään luteet hajun perusteella. Kun ludekoira antaa merkin luteista, ammattilaisemme tarkastaa merkkauksen ja vahvistaa löydöksen.

Älä jää ihmettelemään yksin…

Lähetä meille viesti, jos sinulle heräsi kysymyksiä, haluat apua luteiden torjunnassa, haluat antaa meille palautetta tai pyytää yhteydenottoa. 

Lähettämällä viestin alla olevan lomakkeen kautta saat yhteyden asiakaspalveluun. Hoidamme asiasi mahdollisimman pian. Kiireellisimmissä asioissa suosittelemme soittamaan asiakaspalveluun
010 419 2190 tai neuvontaamme
0600 96 669

Yhteystiedot