BaitBuster-Ludehoukutin

BaitBuster-Ludehoukutin 1
BaitBuster-Ludehoukutin 2

Onko asunnossasi tehty ludetorjuntaa, etkä ole varma torjunnan onnistumisesta. Tämän voi tarkistaa erittäin helposti, mutta monelle erittäin inhottavalla sekä vastenmielisellä tavalla, eli nukkumalla mahdollisessa ludehuoneistossa.

Jos huoneistossa ei ole nukuttu tai asuttu vähään aikaan, luteet menevät piiloon talon rakenteisiin, kuten mm. listojen taakse. Tällöin niitä on erittäin vaikea löytää ja huomata.

Yksinkertainen ja ainut tapa saada luteet esiin on, että joku nukkuu huoneistossa. Kun ihminen nukkuu huoneistossa, lude huomaa ihmisen läsnäolon. Ihminen tuottaa lämpöä, feromonia sekä hiilidioksidia jota lude ei voi vastustaa. Lude ryömii yöllä esiin piiloistaan syömään ludehoukuttimena olevaa ihmistä.

Tekninen ludehoukutin

Olemme kehittäneet lude laboratoriossamme erittäin tehokkaan ludehoukuttimen, joka houkuttelee luteet piiloistaan.

Laite tuottaa ympäristöönsä lämpöä +37c astetta, hiilidioksidia sekä feromonia. Laite tuodaan huoneistoon ja annetaan tehdä tehtävänsä itsekseen. Laite ottaa kiinni huoneistossa mahdollisesti liikkuvat luteet. Laitetta pidetään huoneistossa 1-2 viikkoa tapauksesta riippuen.

BaitBuster-Ludehoukutin 3

Elävä ludehoukutin

Jos sinä et pysty itse olemaan syöttinä mahdollisessa ludeasunnossa, niin meillä on tähän oiva ratkaisu. Tuholaistorjujamme tulee nukkumaan kyseiseen asuntoon 8 tunniksi, jonka aikana luteet ryömivät koloistaan syömään luteiden syöttinä olevaa ihmistä, eli ludetorjujaa.

Ihminen on kuitenkin tehokkain ludehoukutin, joka takaa sen, että luteet ovat kimpussa heti ensimmäisestä yöstä lähtien. Elävän ludesyötin tulee olla huoneistossa yleensä yhden yön. Tämä riittää paljastamaan mahdollisten luteiden olemassa olon.

BaitBuster-Ludehoukutin 4

Elävä ludehoukutin

396,80€

Minimiaika 8 tuntia. Tuntihinta 49,60€. Matkakustannukset veloitetaan erikseen kumpaankin suuntaan hinnastomme mukaisesti.

Erittäin tehokas
Varmuus luteista
Nopeus on valttia

Tekninen ludehoukutin

10/päivä

Minimiaika 7 vuorokautta. Aloitusmaksu 100 €. Matkakustannukset veloitetaan erikseen noudosta, tuonnista sekä tarkastuksesta hinnastomme mukaisesti.

Tuottaa feromonia
Tuottaa lämpöä
Tuottaa hiilidioksidia