Luteiden lämpötorjunta

HeatBuster-lämpökäsittely ™

TEEMME LUTEIDEN ELINYMPÄRISTÖSTÄ KUOLETTAVAN LÄMMÖN AVULLA!

Luteiden lämpötorjunta eli HeatBuster-lämpökäsittely on ainutlaatuinen tapa tuhota luteet. Käsittelyn tehokkuus on omaa luokkaansa verrattuna muihin luteiden  torjuntakeinoihin. Menetelmällämme tuhoamme luteet ja niiden munat yhdessä päivässä. Ja mikä parasta, täysin ilman myrkkyjä!

Lämpö tappaa luteet tehokkaasti

Huoneilma ja kaikkien materiaalien lämpötila nostetaan yli 70-asteiseksi kahdesta neljään tunniksi. Tällöin huoneesta kuolevat luteiden kaikki kehitysasteet, mukaanlukien luteiden munat. HeatBuster-lämpökäsittelyn valitessasi et joudu hävittämään huonekalujasi ja tekstiileitäsi toisin kuin silloin, jos kotonasi tehdään myrkytys tai pölytys. Näin säästät myös huomattavasti rahaa.

lampotorjunta_header

HeatBuster-lämpökäsittely on ainut tieteellisesti todistettu torjuntatapa, jossa luteet ja kaikki luteen kehitysasteet kuolevat 100% varmuudella. Lämpötorjunta on nopea ja tehokas keino poistaa luteet ilman, että huonekaluja joudutaan hävittämään.

Soita meille ludeongelmassa.

Jos haluat luteista eroon heti, valintasi on lämpötorjunta!

HeatBuster-lämpötorjunnan valitessasi et joudu hävittämään huonekalujasi. Näin säästät jopa tuhansia euroja. Sängyt, patjat sekä huonekalut säästyvät käsittelyssämme koskemattomina, eikä niitä tarvitse heittää pois.

Olemme Suomen johtava luteiden torjunnan asiantuntija! 

Emme käytä tehottomia myrkkyjä, jotka voisivat vahingoittaa lemmikkisi ja perheesi terveyttä. Jos asukkaalla on jotain seuraavista: astmapieni lapsiallergia tai lemmikkieläin, niin myrkkyjen käyttö ei ole tällöin suotavaa.

Luteet ovat tulleet vastustuskykyisiksi myrkyille. Sen sijaan myrkyt toimivat lähinnä karkottimena. Pintojen päälle jäävät myrkyt työntävät luteet syvemmälle talon rakenteisiin kohti naapurihuoneita tai naapuriasuntoja.

Puhdas ja myrkytön lämpötorjunta turvaa perheesi elinympäristön.

Luteet ja kaikki luteiden kehitysasteet kuolevat lämpökäsittelyssämme lämmitettävästä tilasta. Suurin ludepopulaatio kuolee lämpöhalvaukseen jo ensimmäisen 5 minuutin aikana. Olemme kehittäneet ainutkertaisia työmenetelmiä ja toimintatapoja sekä käytämme sellaisia lämpötiloja, joissa luteilla ei ole mitään mahdollisuutta selvitä hengissä ammattitaitoisen käsittelymme aikana. 

Lämpötorjunnassa ei ole lainkaan riskiä luteiden leviämisestä.

Annettavan takuun vuoksi, lämpötorjunnan onnistuminen on 100% varmaa. Ratkaisumme poistaa luteet yhdellä yrityksellä lähes 100% varmuudella. Vuoden 2019 ensimmäisen torjunnan onnistumis- prosenttimme on täydet 100%. Olemme siis onnistuneet jokaisessa tapauksessa tuhoamaan luteet ensimmäisellä yrittämällä.

Olemme koko Suomen tehokkain luteiden torjuja!

Luteiden lämpötorjunta kestää noin 2-4 tuntia per huone, riippuen lämpökäsiteltävän huoneen koosta sekä huoneessa olevien huonekalujen ja tavaroiden määrästä.

Lämpötorjunta on nopein tapa päästä lutesta eroon kerralla.

HeatBuster-lämpötorjunta -käsittelyn avulla voimme taata nopean paluun kotiisi. Useimmissa tapauksissa lämpötorjunta suoritetaan onnistuneesti yhdessä päivässä. Lämpökäsittelyn jälkeen voit palata kotiisi täydellä mielenrauhalla.

Kun käytät palveluitamme, niin pääset illaksi ludevapaaseen kotiin.

Yksi taattu hinta, emme ole piilottaneet kuluja. Kun valitset Bug Bustersin HeatBuster-lämpökäsittelyn, niin voit olla varma, että saat parasta mahdollista palvelua edulliseen hintaan, jossa luteet tuhotaan kerralla. Annettavan takuun vuoksi maksat vain kerran.

Lämpötorjunta tulee edullisemmaksi kuin myrkytys. Katso hintavertailu TÄSTÄ!

Olemme Suomen edullisin luteiden torjuja!

Lämpökäsittelyssä on ainoastaan hyviä puolia. Ei pelkästään sen kustannustehokkuus, vaan se, että asukas voi jatkaa normaalia elämää heti torjunnan jälkeen. Luteiden torjunta kestää vain yhden päivän. Lämpökäsittelyssä ei käytetä myrkkyjä eikä huonekaluja tarvitse hävittää lainkaan. Lämpökäsittelylle annetaan 60 päivän takuu. Jos luteita on edelleen käsittelyn jälkeen, torjunta tehdään uudestaan takuun puitteissa veloituksetta.

Lämpökäsittelyssä luteet kuolevat kuumuuteen 100% varmuudella. Bug Bustersilla on erittäin tehokkaat laitteet, joilla huoneen lämpötila on 5 minuutin jälkeen tappavissa lämpötiloissa. Ainutkertaisessa käsittelyssämme huoneesta ei mikään elollinen voi selvitä hengissä. Nostamme huoneen lämpötilan +80c asteeseen. Tätä lämpötilaa ylläpidetään koko lämpötorjunnan ajan, jolla pystymme takaamaan luteiden varman kuoleman.

Meidän ammattimaisessa käsittelyssä luteet tuhotaan varmasti!

Olemme Suomen johtava luteiden torjunnan asiantuntija! 

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa, jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina kilpailijoihimme verrattuna. Olemme olemassa sinua varten.

HeatBuster -menetelmällä tehtävä luteiden lämpötorjunta on Bug Bustersin asiantuntijan täydessä valvonnassa koko prosessin ajan. Tämä varmistaa kaikissa tilanteissa sataprosenttisesti tehokkaan torjunnan, jonka jälkeen asiakkaalle laaditaan kattava palveluraportti.

Lämpötorjunta vs myrkytys

Lämpötorjunta

Varma kuolema luteille

Toisin kuin kemiallisissa käsittelyissä, ratkaisumme poistaa luteet yhdellä yrityksellä lähes 100% varmuudella.

Myrkytys

Kallis ratkaisu

Useimmissa tapauksessa huonekaluja joudutaan hävittämään huoneistosta, josta tulee asukkaalle mittavat lisäkustannukset.

Oheisesta taulukosta näet myrkytyksien ja lämpötorjuntojen eron. Myrkytys tulee huomattavasti kalliimmaksi, koska asukas joutuu hävittämään osan huonekaluistaan, eikä 3 myrkytys kertaa välttämättä riitä tuhoamaan luteita kokoaan. Myrkytyksissä tulee vielä lisäkustannuksia tarvikkeista, kuten ludekupeista sekä sängyn suojapusseista, joita ei ole otettu tässä vertailussa mukaan lainkaan.

Hintavertailu
Lämpö
torjunta
Myrky-
tys
Torjunnan kesto
1 päivä
2 vko –
2 kk
Torjuntakerrat
1 kerta
3 kertaa
Huonekaluhävikki
Ei
Kyllä
Riski leviämisestä
Ei
Kyllä
Myrkkyjen käyttö
Ei
Kyllä
Asukkaan oltava luteiden syöttinä
Ei
Kyllä
Tyytyväisyys takuu
60 päivää
Ei
Torjunnan hinta esim 1 huoneelle
744€
904€

Bug Busters - Suomen johtava luteiden torjuja

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja myös palvelukonseptimme on viritetty erittäin toimivaksi. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissamme, lämpötorjuntojen onnistumisissa sekä tietenkin edullisessa hinnoittelussamme verrattuna kilpailijoihimme.

Vuosi
Tehtyjä takuukäsittelyitä
2016
4 kpl
2017
5 kpl
2018
3 kpl
2019
1 kpl

Tiivistettynä: Jos haluat eroon luteista heti, etkä vasta viikkojen tai kuukausien päästä, niin sinulla on vain yksi vaihtoehto käytettävänäsi, lämpötorjunta.

Kaikissa muissa torjuntamuodoissa joudut olemaan luteiden syöttinä sekä hävittämään huonekaluja. Pahimmillaan luteiden torjunta kestää kuukausia, jonka aikana ne leviävät entisestään huoneistoon tai naapuriasuntoon.