Lämpötorjunta - Heatbuster
Luteiden lämpötorjunta
Luteiden lämpötorjunta

Luteiden lämpötorjunta

Lämpö tappaa luteet erittäin tehokkaasti

Huoneilma ja kaikkien materiaalien lämpötila nostetaan yli +70-asteiseksi kahdesta neljään tunniksi. Tällöin huoneesta kuolevat luteiden kaikki kehitysasteet, mukaan lukien luteiden munat. Lämpötorjunnan valitessasi et joudu hävittämään huonekalujasi tai tekstiileitäsi toisin kuin silloin, jos kotonasi tehdään myrkytyksiä. Näin säästät myös huomattavasti rahaa. Katso tästä Lämpötorjunta VS myrkytys.

TEEMME LUTEIDEN ELINYMPÄRISTÖSTÄ KUOLETTAVAN LÄMMÖN AVULLA!​

Luteiden lämpötorjunta eli HeatBuster-lämpökäsittely on ainutlaatuinen tapa tuhota luteet. Käsittelyn tehokkuus on omaa luokkaansa verrattuna muihin luteiden torjuntakeinoihin. Menetelmällämme tuhoamme luteet ja niiden munat muutaman tunnin aikana, maksimissaan yhden työpäivän aikana koko huoneiston torjunnassa. Ja mikä parasta, täysin ilman myrkkyjä!

Huipputehokkaalla menetelmällämme markkinoiden parhaat tulokset: Lämpötorjunnan lisäksi teemme samat torjuntatoimet kuin kilpailijamme perinteisissä torjunnoissa. Saat siis tuplatorjuntatehon yhden torjunnan hinnalla. Lopputuloksena saadaan ludevapaa asunto yhdellä käsittelykerralla.

Olemme keskittyneet pelkästään luteiden torjuntaan, jonka vuoksi me tiedämme luteista sekä niiden hävittämisestä kaiken. Olemme tehneet yli 1000 onnistunutta luteiden torjuntaa ympäri Suomea.

Jos haluat päästä luteista eroon heti, valintasi on lämpötorjunta.

Annettavan tyytyväisyystakuun vuoksi, lämpötorjunnan onnistuminen on 100% varmaa. Ratkaisumme poistaa luteet yhdellä yrityksellä lähes poikkeuksetta. Olemme onnistuneet lähes jokaisessa (99%) tapauksessa tuhoamaan luteet ensimmäisellä yrittämällä.

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa, jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina kilpailijoihimme verrattuna. 

Olemme olemassa sinua varten!

Huipputehokkaalla menetelmällämme markkinoiden parhaat tulokset: Lämpötorjunnan lisäksi teemme samat toimet kuin perinteisissä torjunnoissa. Tuholaistorjuntamme on koko Suomen tehokkain. Saat siis tuplatorjuntatehon yhden torjunnan hinnalla.

HeatBuster-lämpötorjunnan valitessasi et joudu hävittämään huonekalujasi. Näin säästät jopa tuhansia euroja. Sängyt, patjat sekä huonekalut säästyvät käsittelyssämme hävittämiseltä, joten niitä tarvitse heittää pois.

Lämpötorjunnassa et joudu hävittämään huonekalujasi. 

Emme käytä tehottomia myrkkyjä, jotka voisivat vahingoittaa lemmikkisi ja perheesi terveyttä. Jos asukkaalla on jotain seuraavista: astmapieni lapsiallergia tai lemmikkieläin, niin myrkkyjen käyttö ei ole tällöin suotavaa.

Luteet ovat tulleet vastustuskykyisiksi myrkyille. Sen sijaan myrkyt toimivat lähinnä korottimena. Pintojen päälle jäävät myrkyt työntävät luteet syvemmälle talon rakenteisiin kohti naapurihuoneita tai naapuriasuntoja.

Puhdas ja myrkytön lämpötorjunta turvaa perheesi elinympäristön.

Luteet ja kaikki luteiden kehitysasteet kuolevat lämpökäsittelyssämme lämmitettävästä tilasta. Suurin ludepopulaatio kuolee lämpöhalvaukseen jo ensimmäisen 5 minuutin aikana. Olemme kehittäneet ainutkertaisia työmenetelmiä ja toimintatapoja sekä käytämme sellaisia lämpötiloja, joissa luteilla ei ole mitään mahdollisuutta selvitä hengissä ammattitaitoisen käsittelymme aikana. Tehokkuutemme sekä ainutkertaisten toimintatapojen vuoksi luteet eivät pysty, eivätkä kerkeä karkaamaan käsittelymme aikana.

Lämpötorjunnassa ei ole lainkaan riskiä luteiden leviämisestä.

Lämpötorjuntalaitteemme on suunniteltu ja viritetty ammattikäyttöön. Laitteet toimivat Nesteen MY uusiutuvalla dieselillä. Yksi lämmityslaite vie ainoastaan 400w virtaa.

Yksi lämmityslaite vie puolet vähemmän virtaa kuin esimerkiksi imuri.

Lämpötorjunta kestää noin 2-4 tuntia per huone, riippuen lämpökäsiteltävän huoneen koosta sekä huoneessa olevien huonekalujen ja tavaroiden määrästä. Pystymme torjumaan 2 huonetta samaan aikaan. Myös kokonaisen huoneiston torjunta onnistuu päivässä.

Lämpötorjunta on nopein tapa päästä lutesta eroon kerralla.

HeatBuster-lämpötorjunta -käsittelyn avulla voimme taata nopean paluun kotiisi. Lämpökäsittelyn jälkeen voit palata kotiisi täydellä mielenrauhalla saman päivän aikana. Lämpötorjunnan jälkeen sinun ei tarvitse olla luteiden syöttinä.

Kun käytät palveluitamme, niin pääset illaksi ludevapaaseen kotiin.

Yksi taattu hinta, emme ole piilottaneet kuluja. Kun valitset Bug Bustersin HeatBuster-lämpökäsittelyn, niin voit olla varma, että saat parasta mahdollista palvelua edulliseen hintaan, jossa luteet tuhotaan kerralla. Annettavan tyytyväisyystakuun vuoksi maksat vain kerran.

Lämpötorjunta tulee edullisemmaksi kuin myrkytys. Katso hintavertailu TÄSTÄ!

Hinnoissamme ei ole piilokuluja!

Henkilöasiakkaalla on mahdollista maksaa HeatBuster lämpötorjunnan 2  erässä. 1 erä maksetaan heti, ja seuraava erä kuukauden päästä.

Lämpökäsittelyssä on ainoastaan hyviä puolia. Ei pelkästään sen kustannustehokkuus, vaan se, että asukas voi jatkaa normaalia elämää heti torjunnan jälkeen. Luteiden torjunta kestää vain tunteja, maksimissaan yhden työpäivän ajan. Lämpökäsittelyssä ei käytetä myrkkyjä eikä huonekaluja tarvitse hävittää lainkaan. Lämpökäsittelylle annetaan  tyytyväisyystakuu. Jos luteita on edelleen käsittelyn jälkeen, torjunta tehdään uudestaan takuun puitteissa veloituksetta.

Lämpökäsittelyssä luteet kuolevat kuumuuteen 100% varmuudella. Bug Bustersilla on erittäin tehokkaat laitteet, joilla huoneen lämpötila on 5 minuutin jälkeen tappavissa lämpötiloissa. Ainutkertaisessa käsittelyssämme huoneesta ei mikään elollinen voi selvitä hengissä. Nostamme huoneen lämpötilan noin +80c asteeseen. Tätä lämpötilaa ylläpidetään koko lämpötorjunnan ajan, jolla pystymme takaamaan luteiden varman kuoleman.

Meidän ammattimaisessa käsittelyssä luteet tuhotaan varmasti!

Sähkön hinta on kirjoitushetkellä erittäin korkealla, 0,50€/kwh. Laitteemme kuluttavat vain 400w/h, eli yhden huoneen 2 tunnin torjunta kustantaa sähkönkulutuksessa noin 0,40€

HeatBuster -menetelmällä tehtävä luteiden lämpötorjunta on Bug Bustersin asiantuntijan täydessä valvonnassa koko prosessin ajan. Tämä varmistaa kaikissa tilanteissa sataprosenttisesti tehokkaan torjunnan. Torjunnan jälkeen asiakkaalle laaditaan kattava palveluraportti, joka toimitetaan asiakkaalle viipymättä torjunnan päätyttyä.

Lämpötorjunta hinnasto

Yli 90% tapauksissa luteet majailevat pelkästään makuuhuoneissa, joten normaali tilanteessa koko asuntoa ei tarvitse torjua. Riittää, että vain infektoituneet huoneet torjutaan.

Energiaystävällinen lämpötorjunta

Tiivistettynä: Jos haluat luteista eroon heti, etkä vasta viikkojen tai kuukausien päästä, niin sinulla on vain yksi vaihtoehto käytettävänäsi, lämpötorjunta.

Kaikissa muissa torjuntamuodoissa joudut olemaan luteiden syöttinä sekä hävittämään huonekaluja. Pahimmillaan luteiden torjunta kestää kuukausia, jonka aikana ne leviävät entisestään huoneistoon tai naapuriasuntoon.

Bug Busters - Suomen johtava ludetorjunnan asiantuntija!

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja myös palvelukonseptimme on viritetty erittäin toimivaksi. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissamme, lämpötorjuntojen onnistumisissa sekä tietenkin edullisessa hinnoittelussamme verrattuna kilpailijoihimme.