Luteiden lämpötorjunta

HeatBuster-lämpökäsittely ™

TEEMME LUTEIDEN ELINYMPÄRISTÖSTÄ KUOLETTAVAN LÄMMÖN AVULLA!

Luteiden lämpötorjunta eli HeatBuster-lämpökäsittely on ainutlaatuinen tapa tuhota luteet. Käsittelyn tehokkuus on omaa luokkaansa verrattuna muihin luteiden  torjuntakeinoihin. Menetelmällämme tuhoamme luteet ja niiden munat yhdessä päivässä. Ja mikä parasta, täysin ilman myrkkyjä!

Lämpö tappaa luteet tehokkaasti

Huoneilman ja kaikkien materiaalien lämpötila nostetaan yli 70-asteiseksi kahdesta neljään tunniksi. Tällöin huoneesta kuolevat luteiden kaikki kehitysasteet, mukaanlukien luteiden munat. HeatBuster-lämpökäsittelyn valitessasi et joudu hävittämään huonekalujasi ja tekstiileitäsi toisin kuin silloin, jos kotonasi tehdään myrkytys tai pölytys. Näin säästät myös huomattavasti rahaa.

Teemme lämpötorjuntoja ammattitaidolla jossa luteet kuolevat yhdellä käsittelykerralla.

HeatBuster-lämpökäsittely on ainut tieteellisesti todistettu torjuntatapa, jossa luteet ja kaikki luteen kehitysasteet kuolevat 100% varmuudella. Lämpötorjunta on nopea ja tehokas keino poistaa luteet ilman, että huonekaluja joudutaan hävittämään.

Jos kotonasi on jo luteita

Jos luteet ovat jo päässeet kotiisi, tulee torjuntaan käyttää ammattilaista. Luteita torjutaan neljällä eri tavalla. Niihin kuuluvat  pakastaminenmyrkytyspölytys sekä HeatBuster-lämpökäsittely, joka tuhoaa aikuiset luteet ja niiden kaikki kehitysasteet yhdellä käsittelykerralla.

Luteiden lämpötorjunta on monelle asiakkaalle mielekkäin vaihtoehto. Sen etuja ovat mm. myrkyttömyys, nopeus (kestää vain päivän) sekä kustannustehokkuus, koska huonekaluja ei tarvitse hävittää. Pakastamista käytetään esimerkiksi herkän elektroniikan käsittelyyn silloin, jos elektroniikkaa ei voida lämpökäsitellä.

Luteiden lämpötorjunta
Luteet kuolevat yli +60c lämpötiloissa

HeatBuster -menetelmällä tehtävä luteiden lämpötorjunta on Bug Bustersin asiantuntijan täydessä valvonnassa koko prosessin ajan. Tämä varmistaa kaikissa tilanteissa sataprosenttisesti tehokkaan torjunnan, jonka jälkeen asiakkaalle laaditaan kattava palveluraportti.

HeatBuster-lämpötorjunta -käsittelyn avulla voimme taata nopean paluun kotiisi. Useimmissa tapauksissa lämpötorjunta voidaan suorittaa onnistuneesti yhdessä päivässä. Sinun ei tarvitse edes hävittää huonekalujasi, koska tuhoamme lämmöllä kaikki luteiden kehitysasteet joka puolelta käsiteltävää huonetta tai huoneistoa. Emme käytä tehottomia myrkkyjä, jotka voisivat vahingoittaa lemmikkisi ja perheesi terveyttä. Lämpökäsittelyn jälkeen voit palata kotiisi täydellä mielenrauhalla.

Toisin kuin kemiallisissa käsittelyissä, ratkaisumme poistaa luteet yhdellä yrityksellä lähes 100% varmuudella.

Lämpötorjunta vs myrkytys

Lämpötorjunta

Varma kuolema luteille

Toisin kuin kemiallisissa käsittelyissä, ratkaisumme poistaa luteet yhdellä yrityksellä lähes 100% varmuudella.

Myrkytys

Kallis ratkaisu

Useimmissa tapauksessa huonekaluja joudutaan hävittämään huoneistosta, josta tulee asukkaalle mittavat lisäkustannukset.

Oheisesta taulukosta näet myrkytyksien ja lämpötorjuntojen eron. Myrkytys tulee huomattavasti kalliimmaksi, koska asukas joutuu hävittämään osan huonekaluistaan, eikä 3 myrkytys kertaa välttämättä riitä tuhoamaan luteita kokoaan. Myrkytyksissä tulee vielä lisäkustannuksia tarvikkeista, kuten ludekupeista sekä sängyn suojapusseista, joita ei ole otettu tässä vertailussa mukaan lainkaan.

Hintavertailu
Lämpö
torjunta
Myrky-
tys
Torjunnan kesto
1 päivä
2 vko –
2 kk
Torjuntakerrat
1 kerta
3 kertaa
Huonekaluhävikki
Ei
Kyllä
Riski leviämisestä
Ei
Kyllä
Myrkkyjen käyttö
Ei
Kyllä
Asukkaan oltava luteiden syöttinä
Ei
Kyllä
Tyytyväisyys takuu
60 päivää
Ei
Torjunnan hinta esim 1 huoneelle
744€
904€

Bug Busters - Suomen johtava luteiden torjuja

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja myös palvelukonseptimme on viritetty erittäin toimivaksi. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissamme, lämpötorjuntojen onnistumisissa sekä tietenkin edullisessa hinnoittelussamme verrattuna kilpailijoihimme.

Vuosi
Tehtyjä takuukäsittelyitä
2016
4 kpl
2017
5 kpl
2018
3 kpl
2019
0 kpl