Luteiden lämpötorjunta

HeatBuster-lämpökäsittely ™

TEEMME LUTEIDEN ELINYMPÄRISTÖSTÄ KUOLETTAVAN LÄMMÖN AVULLA!

Luteiden lämpötorjunta eli HeatBuster-lämpökäsittely on ainutlaatuinen tapa tuhota luteet. Käsittelyn tehokkuus on omaa luokkaansa verrattuna muihin luteiden  torjuntakeinoihin. Menetelmällämme tuhoamme luteet ja niiden munat yhdessä päivässä. Ja mikä parasta, täysin ilman myrkkyjä!

Lämpötorjunta on ainut tieteellisesti todistettu torjunta tapa, joka tappaa kaikki luteen kehitysasteet kerralla 100% varmuudella. Lämpötorjunta on nopea ja tehokas keino hävittää luteet ilman, että huonekaluja joudutaan hävittämään.

Huoneilman ja kaikkien materiaalien lämpötila nostetaan yli 70-asteiseksi kahdesta neljään tunniksi. Tällöin huoneesta kuolevat luteiden kaikki kehitysasteet, mukaanlukien luteiden munat. HeatBuster-lämpökäsittelyn valitessasi et joudu hävittämään huonekalujasi ja tekstiileitäsi toisin kuin silloin, jos kotonasi tehdään myrkytys tai pölytys. Näin säästät myös huomattavasti rahaa.

HeatBuster-lämpökäsittely on ainut tieteellisesti todistettu torjuntatapa, jossa luteet ja kaikki luteen kehitysasteet kuolevat kerralla 100% varmuudella. Lämpötorjunta on erittäin nopea ja tehokas keino hävittää luteet ilman, että huonekaluja joudutaan hävittämään.

Jos kotonasi on jo luteita

Jos luteet ovat jo päässeet kotiisi, tulee torjuntaan käyttää ammattilaista. Luteita torjutaan neljällä eri tavalla. Niihin kuuluvat  pakastaminen, myrkytys, pölytys sekä HeatBuster-lämpökäsittely, joka tuhoaa aikuiset luteet ja niiden kaikki kehitysasteet yhdellä käsittelykerralla.

Luteiden lämpötorjunta on monelle asiakkaalle mielekkäin vaihtoehto. Sen etuja ovat mm. myrkyttömyys, nopeus (kestää vain päivän) sekä kustannustehokkuus, koska huonekaluja ei tarvitse hävittää. Pakastamista käytetään esimerkiksi herkän elektroniikan käsittelyyn silloin, jos elektroniikkaa ei voida lämpökäsitellä.

HeatBuster -menetelmällä tehtävä luteiden lämpötorjunta on Bug Bustersin asiantuntijan täydessä valvonnassa koko prosessin ajan. Tämä varmistaa kaikissa tilanteissa sataprosenttisesti tehokkaan torjunnan, jonka jälkeen asiakkaalle laaditaan palveluraportti.

HeatBuster-lämpötorjunta -käsittelyn avulla voimme taata nopean paluun kotiisi. Useimmissa tapauksissa lämpötorjunta voidaan suorittaa onnistuneesti yhdessä päivässä. Sinun ei tarvitse edes hävittää huonekalujasi, koska tuhoamme lämmöllä kaikki luteiden kehitysasteet joka puolelta käsiteltävää huonetta tai huoneistoa. Emme käytä tehottomia myrkkyjä, jotka voisivat vahingoittaa lemmikkisi ja perheesi terveyttä. Lämpökäsittelyn jälkeen voit palata kotiisi täydellä mielenrauhalla.

Toisin kuin kemiallisissa käsittelyissä, ratkaisumme poistaa luteet yhdellä yrityksellä lähes 100% varmuudella.

Henkilöasiakkaana voit maksaa lämpökäsittelyn laskun jopa 4 erässä (120 päivää korotonta maksuaikaa). Koska olemme varmoja ja ylpeitä ammattitaidostamme, annamme lämpötorjunnallemme 60 pv laatutakuun. Annettavan takuun vuoksi, lämpötorjunnan onnistuminen on 100% varmaa.

Asiakastyytyväisyys: 4.7 / 5 tähteä (asiakaspalautteita 31 kpl)

Bug Busters – Suomen johtava luteiden torjuja

Vuonna 2018 jouduimme toistamaan HeatBuster-lämpökäsittelyn takuutyönä ainoastaan kolme kertaa. Onnistumisemme luteiden torjunnassa onkin siis lähes sataprosenttisen varmaa ensimmäisen lämpökäsittelyn aikana.


VuosiTakuukäsittelyjä
20164 kpl
20175 kpl
20183 kpl
20190 kpl

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja myös palvelukonseptimme on viritetty erittäin toimivaksi. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissamme, lämpötorjuntojen onnistumisissa sekä tietenkin edullisessa hinnoittelussamme verrattuna kilpailijoihimme.