Luteiden torjunta henkilöautoille

CarBuster-Henkilöauton lämpökäsittely

Henkilöautojen lämpötorjuntapalvelussa tuhoamme luteet ja niiden munat autostasi nopeasti lämmöllä. Lämpötorjunta kannattaa tehdä autolle samalla kuin kodissasi tehdään lämpötorjunta tai myrkytys. Tämä sen vuoksi, että pahimmassa tapauksessa luteet kulkeutuvat takaisin kotiisi jos autoosi on vahingossa siirtynyt munia tai eläviä luteita kodistasi.

Ensin käymme auton sisätilat lävitse kuivahöyrytyksellä. Tämän jälkeen lämmitämme autosi sisätilat +70c asteiseksi. Lämpökäsittelyssä menee noin 2 tuntia.

Henkilöautojen lämpötorjunnalle emme voi myöntää takuuta vaan lämpötorjunta uusitaan tarvittaessa. Henkilöautossa ei saa olla mitään ylimääräistä tavaraa, jotka eivät kuulu auton varustukseen. Tämä sen vuoksi, että saamme lämpimän ilman kiertämään auton sisätiloissa kunnolla.

Henkilöauton lämpötorjunta

Jos autossasi on sellaista tavaraa, jotka eivät sinne normaalisti kuulu, sinun tulee tilata lisäksi pakastuspalvelu, jossa nämä tavarat pakastetaan -25c asteessa 3 vuorokauden ajan. Tai vaihtoehtoisesti asiakas itse käsittelee ylimääräiset tavarat joko saunottamalla tai pakastamalla itse.

Hinta 400€
Suuremmat ajoneuvot erillisen tarjouksen mukaan.

Lämpötorjuntapisteemme:
Martinsyrjäntie 8
Halli 8A
05810 Hyvinkää
Avoinna: Sopimuksen mukaan.