Luteiden saastuttamat huonekalut

Lude irtaimiston hävitys - DumpBuster

Luteiden saastuttamat huonekalut 1

Jos olet päättänyt hävittää luteiden valtaamia huonekaluja tai muuta irtaimistoa, tulee hävitys tehdä oikeaoppisesti. Jos tämä tehdään väärin, on erittäin suuri riski, että toiminnallasi levität luteita pitkin huoneistoa tai taloyhtiötä, josta koituu moninkertaiset torjuntakustannukset oikeaoppiseen hävitykseen nähden.

Lude huonekalujen sekä irtaimiston hävityspalvelu

Me tulemme tilauksesta hävittämään luteiden valtaamia huonekaluja sekä muuta irtaimistoa. Luteiden saastuttamat huonekalut ym. tulee suojata asianmukaisesti ennen siirtoa. Irtaimisto viedään toimestamme lämpötorjuntapisteeseemme, jossa irtaimistolle tehdään lämpötorjunta. Lämpötorjunnan jälkeen irtaimisto viedään hävitettäväksi sorttiasemalle polttojätteisiin.

Palvelu on saatavilla 100km säteellä Hyvinkään torjuntapisteestämme.

Luteiden saastuttamat huonekalut 2

Irtaimisto käsitellään lämpötorjuntapisteessämme

Luteiden saastuttamat huonekalut 3

Huonekalut sekä muu irtaimisto käsitellään huolellisesti lämpötorjuntapisteessämme, ennen kuin ne viedään lopullisesti tuhottavaksi sorttiasemalle polttojätteisiin.

Lämmitämme luteiden saastuttamat huonekalut sekä muun irtaimiston noin +100c asteeseen, jolloin voidaan olla varma, että kaikki luteiden kehitysasteet kuolevat kerralla.

Pyydä tarjous ludeirtaimiston hävityksestä

Jos haluat tarjouksen ludeirtaimiston hävittämisestä, täytä oheinen lomake huolellisesti. Kerro tilanteesi ja ota valokuvat kaikista huonekaluista sekä irtaimistosta, joista haluat päästä eroon. Lisää lomakkeeseen myös ottamasi kuvat.