Ludetorjunta pakastamisella

FrostyBuster-pakastaminen ™

Lämpötorjunnalla pääsee luteista erittäin tehokkaasti eroon, mutta kaikki materiaalit ja tavarat eivät kestä lämpökäsittelyn kuumuutta. Silloin on hyvä ottaa avuksi pakastaminen.

Pakastamme asiakkaiden haluamat tavarat

Pakastamme asiakkaidemme haluamat irtaimistot -25 asteessa kolmen vuorokauden ajan. Tämä on hiukan enemmän kuin yleensä ohjeistetaan, mutta kokemuksemme on osoittanut, että parempi tehdä homma kerralla kunnolla kun katua jälkikäteen. Yksikin hengissä säilynyt luteen muna voi aloittaa ongelman uudestaan.

Luteet kuolevat -20c asteen pakkasessa kolmessa vuorokaudessa

Mitkä materiaalit eivät kestä korkeita lämpötiloja?

  1. Herkkä elektroniikka – Televisiot, tietokoneet, pelikonsolit.
  2. Valokuvat ja maalaukset – Valokuvat, öljyvärimaalaukset.
  3. Tekstiilit – Arvokkaat villa – ja silkkitekstiilit.
  4. Levyt – LP, CD ja DVD-levyt
  5. Kirjat – Kirjat sekä pokkarit ovat arkoja kuumuudelle. Niiden sidontaan on yleensä käytetty liimaa. Kuumuudessa liima sulaa, ja nidonta saattaa hajota lämpökäsittelyn aikana.
  6. Musiikki-instrumentit – Akustiset kitarat, Pianot (ei voi pakastaa kokonsa vuoksi).

Mitä sitten pitäisi tehdä lämpöä kestämättömille tavaroille?

Ohjeistamme asiakkaitamme pussittamaan tiiviisti kaikki lämpötorjuttavasta tilasta kuumuutta kestämättömät tavarat. Suosittelemme näille pakastuspalvelua. Kaikki mitä huoneesta poistetaan on käsiteltävä jollakin tavalla. Vaihtoehdoksi siis jää pakastaminen tai pesu +60c asteessa sekä pesun jälkeen kuivausrummun käyttö.

Luteiden torjunta matkan jälkeen

Hyvä keino varmistaa matkalaukun turvallisuus on pakastaa matkalaukku. Matkatavarat jätetään talviaikaan ulos kovaan pakkaseen vähintään kolmeksi vuorokaudeksi. Jos ulkona ei ole pakkasta, matkalaukun voi myös laittaa myös pakastearkkuun. Lämpötilan tulisi silloin olla vähintään -20C astetta ja suositeltava pakastus aika on 3 vuorokautta.

Olin lomamatkalla ja hotellissa oli luteita. Mitä tehdä?

Jos matkailijalla ei ole saunotus tai pakastus mahollisuutta, voit tuoda matkalaukkusi meille pakkaseen. Pussita matkalaukkusi tiiviisti sisältöineen, ennen kuin viet sitä edes sisälle kotiisi. Voit toimittaa matkalaukkusi meille pakastukseen Hyvinkään toimipisteeseemme. 

Meillä on muutama suuri, 400 ltr pakastearkku. Yhteen pakastearkkuun mahtuu yleensä 2 x normaali kokoista matkalaukkua. Pakastearkun lämpötila on -25c. Tavarat tulee pitää pakkasessa 3 vuorokautta.

Pakastearkun sisämitat

Korkeus : 69 cm
Leveys : 120 cm
Syvyys : 51 cm

Pakastuspalvelun hinta 89,00 € / pakastearkullinen / 3 vuorokautta.


Pakastuspisteemme:
Moreenitie 12
Halli C8
05810 Hyvinkää
Avoinna: Sopimuksen mukaan.