LUDEASUNNON TORJUNTA MUUTON YHTEYDESSÄ

Onko nykyisessä asunnossasi luteita ja olet muuttamassa sieltä, etkä halua hävittää kaikkia huonekalujasi? Meillä on sinulle ratkaisu.

Lämpötorjunta muutossa

Voimme tulla tekemään nykyiseen asuntoosi lämpötorjunnan samaan aikaan muuton yhteydessä. Lämmitämme kaikki huonekalusi ja muut tavarat niin, että kaikki luteet kuolevat kerralla.

Käytännössä tämä tehdään seuraavasti. Lämmitämme huonekalu ja tavara kerrallaan lämpökäsittelyssä. Kun lämpötila on tarpeeksi korkea ja huonekalu varmasti turvallinen, asukas siirtää huonekalun välittömästi muuttoautoon. Näin pystymme pelastamaan huonekalusi ja voit turvallisin mielin muuttaa ilman pelkoa siitä, että luteet kulkeutuisivat mukanasi uuteen kotiisi.

Luteiden torjuntaa muutossa. Luteet tapetaan lämmön avulla.
Luteiden torjuntaa muutossa. Luteet tapetaan lämmön avulla.

Luteet siirtyvät asunnosta toiseen

Jos ludeasunnosta muutetaan ilman tarvittavia toimenpiteitä, luteet kulkeutuvat 100% varmuudella uuteen asuntoon. Ja tätähän ei kukaan halua, koska muutto tapahtuu luultavimmin juuri luteiden vuoksi.

Kätevää eikö? Ota myyntiimme yhteyttä niin puhdistetaan huonekalusi luteista ennen muuttoa.

Olemme tehneet kymmeniä muuton aikaisia ludetorjuntoja

Olemme tehneet lämpötorjuntoja muutettaville tavaroille sekä huonekaluille mm. Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa, Porvoossa. Jokaisessa tapauksessa onnistuminen on ollut 100% luokkaa. Yhdessäkään tapauksessa luteet eivät ole siirtyneet asukkaan uuteen kotiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *