Ludeasunnon raivaussiivous

Ludeasunnon raivaussiivous

Palvelemme esimerkiksi häätöasuntojen, kuolinpesien ja palveluasuntojen tyhjennyksissä, joissa on tavattu luteita.

Teemme erilaisiin huoneistoihin raivaussiivouksia, joissa kiusana ovat luteet.

Raivaussiivouksessa on tiedettävä miten toimia, koska luteet leviävät erittäin herkästi naapuriasuntoon tai muualle taloyhtiöön.

Me tiedämme miten kohteissa tulee toimia. Tiedämme kaiken luteista, niiden hävittämisestä ja siitä, miten irtaimistoa tulisi käsitellä turvallisesti, jotta mahdollista kontaminaatiota ei tapahdu irtaimiston hävittämisen aikana.

Meidän ammattimaisessa raivaussiivouksessa luteet eivät leviä enempää!

Ludeasunnon raivaussiivous tulee tehdä erittäin varoen. Suosittelemme aina käyttämään raivaussiivouksessa alan ammattilaisia, koska luteet leviävät väärillä toimenpiteillä muihin asuntoihin erittäin herkästi.

Ludeasunnon raivaussiivouksessa on tiedettävä, miten se tehdään oikein ja turvallisesti, jotta mahdollista kontamintaatiota ei pääse tapahtumaan irtaimiston käsittelyn aikana.

Olemme luteiden hävittämisen ammattilaisia!

Teemme aina tarjouksen raivaus-siivouksesta erikseen. Hinta riippuu huoneiston koosta sekä pois heitettävän tavaran määrästä. Raivaus-siivoukseen tulee aina 2 henkilöä tekemään työn. Kaatopaikkajätemaksut, lavojen vuokrat, pussitus-säkit ym. veloitamme täysimääräisesti tilaajalta.

  • Tuntiveloitus 69€/h

    Tuntihinnoittelumme raivaus-siivoukselle on 69,00 € henkilötyötunti. Vaarallisen työn lisä +20€, jos huoneistossa on huumeneuloja.

  • Matkakulut 0,80€ / km

    Perimme matkakustannuksia 0,80€/km. Matkakustannukset veloitetaan edestakaisesta matkasta väliltä Hyvinkää - asiakaskohde - Hyvinkää.

    Muut matkakorvaukset toteutuneiden matkojen mukaan, esim kaatopaikka kuljetukset.

Jos ajattelit suorittaa ludehuoneiston raivaussiivouksen itse, niin harkitse asiaa uudelleen. Voit tietämättäsi levittää luteita ympäri taloyhtiötä, jolloin irtaimiston hävittäminen tulee erittäin kalliiksi.

TÄLLÄ VIIKOLLA VIELÄ TORJUNTA-AIKOJA VAPAANA!