SelfBuster – Kesämökki Verkkovalmennus

Tällä verkkovalmennuksella opetamme ja neuvomme sinua, miten luteista päästään eroon kesämökillä itsenäisesti, ilman ammattilaisen torjuntatoimia.

Laatimamme verkkovalmennuskurssi on ammattilaisten tietotaidolla rakennettu kokonaisuus, josta löydät erittäin kattavia ohjeita, joilla luteista päästään eroon lopullisesti kesämökeillä. Verkkovalmennus sisältää selkeitä kuvia, videoita sekä selviytymispakkauksen kotiin toimitettuna.

Käymme kohta kohdalta lävitse ne toimenpiteet, joilla luteet tuhotaan kesämökiltä. Jos seuraat ohjeitamme tunnollisesti, lopputuloksena tulee olemaan ludevapaa kesämökki. Näiden ohjeiden noudattaminen vaatii tekijältään hieman vaivannäköä sekä huolellisuutta. Yhden huoneen alkutorjunnassa menee aikaa noin 1-3h, riippuen täysin huoneen koosta sekä tavaran, huonekalujen ja tekstiilien määrästä käsiteltävässä huoneessa.

Ohjeet sekä neuvot ovat kesämökille erilaisia, kuin esimerkiksi kodeissa, koska kesämökeille luteet ovat pääsääntöisesti tulleet lepakoiden mukana. Tämän vuoksi myös tehtävät toimenpiteet ovat täysin erilaisia, kun kodeissa tehtävissä torjunnoissa.

Verkkovalmennus on käytettävissäsi kaksi kuukautta maksusuorituksesta. Toimi ohjeiden mukaisesti kaikissa niissä huoneissa, jossa on luteita. Näillä ohjeilla säästät torjuntakuluissa, mutta onnistuminen edellyttää tekijältä pitkäjänteisyyttä sekä huolellisuutta toteuttaa kaikki pyydetyt toimenpiteet.

Verkkovalmennuksen voit käydä läpi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Säästät huomattavan summan rahaa torjuntakuluissa. Verkkovalmennus kustantaa sinulle vain murto-osan siitä, mitä se maksaisi muissa ammattilaisten tekemissä torjuntatavoissa. Verkkovalmennuksen avulla pääset luteista eroon varmemmin kuin perinteisillä torjuntatavoilla.

Nämä ohjeet on laatinut Bug Bustersin ludetorjunnan ammattilaiset. Ohjeet sekä neuvot sisältävät sellaista tietoa, jota et saa mistään muualta.

Yritä itse ilman riskiä!

Jos et onnistu itsenäisesti pääsemään eroon luteista meidän ammattilaisten tekemillä ohjeilla, voit kutsua meidät tekemään lämpötorjunnan. Lämpötorjunnalla päästään luteista eroon sisätiloista yhden päivän aikana. Torjunnassa käytetään myös muita aputoimenpiteitä tukemaan lämpötorjunnan tehoa. Jos tilaat lämpötorjunnan meiltä, hyvitämme ostetun verkkovalmennuksen lopullisessa lämpötorjunta laskussa.

Kenelle verkkovalmennus on tarkoitettu?

Henkilölle, joka haluaa säästää kustannuksissa, haluaa päästä nopeasti eroon luteista ja joka tekee mielellään asiat itse. Verkkovalmennus tai itse torjunta ei tarvitse erikoisosaamista. Kaikki toimenpiteet neuvotaan kädestä pitäen kansankielellä, joten verkkovalmennus sopii kaikille.

Esimerkkikuvia (suojattu)

Selviytymispakkaus

Verkkovalmennus sisältää selviytymispakkauksen, joka toimitetaan tilauksesi jälkeen kotiisi. Selviytymispakkaus sisältää seuraavat tuotteet (riittoisuus noin 4 huonetta):

 • 2 x Piimaa 350gr tai 1 x 800gr
 • 2 x Ludeteippi 50m
 • 1 x Pakkauskalvo / kiristekalvo 450 mm x 300 m
 • 1 x Hengityssuojain
 • 1 x Käsikäyttönen kuumailmapuhallin
 • 1 x Wurth silikonimassa E6 Plus väritön 310ml
 • 1 x Massapuristin

Jos tuotteita tarvitaan suuremman mökin torjuntaan, saat ostettua tuotteita hyvin varustelluista rautakaupoista. Verkkokaupastamme löydät mm. teippejä, piimaata.

SelfBuster - Kesämökki Verkkovalmennus 6
Selfbuster selviytymispakkaus

Torjunnassa tarvittavat muut välineet ja tarvikkeet

 • Jakoavain
 • Ruuvimeisseli (ristipää + talttapää)
 • Sakset
 • Vasara
 • Vahvoja jätesäkkejä
 • Imuri
 • Peltisakset
 • Niittipistooli / rakennusnitoja

Arvioitu torjunta-aika : 1-3 tuntia per huone.
Torjunnan kokonaiskesto riippuu huoneiden määrästä sekä luteiden levinneisyydestä.
Vaikeusaste: Helppo.
Verkkovalmennuksen tuki: Saat suoran yhteyden tuholaistorjujiimme palvelunumerostamme 0600 96 669 24h vuorokaudessa. Puhelimeen vastaavat alan ammattilaiset, jotka osaavat neuvoa sinua ludetorjunnassa.
Maksu: Maksu suoritetaan kassalla luotto- tai pankkikortilla. Käyttöoikeus astuu voimaan heti maksusuorituksen jälkeen.

Kurssi Instructor

bugbusters Tekijä

Kiinteä kertamaksu

349.00
Käyttöoikeus 2 kuukautta

Maksusuorituksen jälkeen saat käyttöoikeuden ludetorjunnan ammattilaisten luomiin ohjeisiin. Käyttöoikeus on voimassa kaksi kuukautta verkkosivullamme. Selviytymispakkaus toimitetaan sinulle kotiisi heti tilauksesi jälkeen. Kun selviytymispakkaus on käsissäsi, pääset suoraan torjuntatoimiin.