Käytetyssä huonekalussa piilee suuri riski

Käytetyssä huonekalussa voi olla luteita.
Luteen ulostejälkiä

Käytetyssä huonekalussa piilee suuri riski, jonka vuoksi täytyy hankinnan kanssa olla erittäin tarkka ja varovainen. Saattaa olla, että käytetyssä huonekalussa on luteita, joista myyjä ei kerro ostajalle.

Meille tulee vähintään yksi puhelu päivässä, jossa käytetyn huonekalun ostaja on huomannut luteita huonekalussa ostopäätöksen jälkeen. Tämän jälkeen onkin ludetorjunnan aika. Pelkkä huonekalun hävittäminen ei enää auta, vaan torjuntatoimiin on ryhdyttävä välittömästi, koska luteet ovat saattaneet levitä jo muihin huoneisiin.

Jos haluat ottaa tietoisen riskin

Jos kuitenkin haluat ostaa sängyn, sohvan tai yöpöydän, tulee ostettava tavara vähintäänkin tarkistaa kunnolla. Tarkista, että huonekalussa ei ole mustia pisteitä (kuin kuulakärkikynällä tehtyjä jälkiä) tai luteiden kuivuneita kuoria tai munia.

Mahdollisuus saada luteita
Riski luteista 18%

Jos hiemankin epäilyttää, että huonekalussa saattaa olla luteita, suosittelemme että jätät huonekalun ostamatta. Käytetyn huonekalun mukana luteet pääsevät kotiisi ja siitä seuraa piinallinen prosessi, joka nostaa käytetyn huonekalun hinnan taivaisiin. Pahimmassa tapauksessa joudut hävittämään muutkin huonekalusi tai tilaamaan koko huoneistolle lämpötorjunnan.

Olkaa siis varovaisia mitä ostatte ja mitä tuotte kotiinne. Riskit luteiden leviämiselle ovat todella suuret. Käytetty huonekalu voi tulla todella kalliiksi ostajalle. Luteiden torjunta ei ole ilmaista lystiä, ja pahimmassa tapauksessa joudut hävittämään myös muita huonekalujasi, jotta luteista päästään eroon.

Jakakaa tätä tietoa eteenpäin ystäville ja kavereille, jotta ne säästyisivät näiltä ikäviltä yllätyksiltä.

Facebook
Twitter
TÄLLÄ VIIKOLLA VIELÄ TORJUNTA-AIKOJA VAPAANA!