Eikö käytetty huonekalu mene kaupaksi?

Eikö käytetty huonekalu mene kaupaksi? 1
Ludevapaa sertifikaatti antaa kuvan lutettavasta myyjästä sekä myytävästä tuotteesta.

Yritätkö myydä vanhaa sänkyä tai muuta huonekalua, eikä se meinaa mennä kaupaksi? Tähän saattaa olla ihan järkeenkäypä syy. Luteet!

Käytetyn tuotteen tai huonekalun ostamisessa on riski!

Ihmiset ovat nykyään valistuneita siitä tiedosta, että käytetyn huonekalun ostamisessa on erittäin suuri riski saada kotiinsa luteita. Jotkut myyjät valitettavasti ovat epärehellisiä ja laittavat luteita vilisevät huonekalut myyntiin täysin tietoisena siitä, että huonekaluissa on luteita. Näin he yrittävät saada edes osan rahoista takaisin, että he saavat ostettua itselleen uudet huonekalut kotiinsa vanhojen, kaatopaikalle hävitettävien tilalle.

Olemme todistaneet tällaisia tapauksia kymmeniä ihan oikeassa arkielämässä. Tällöin käytetyn huonekalun kustannus nousee melkoisesti ostohintaan nähden tuholaistorjunnan kustannuksina, ja nämä kustannukset lankeavat tietenkin ostajan niskaan.

Jos esimerkiksi huonekalua myydään erittäin edulliseen hintaan ja kiireellä, kannattaa näissä tapauksissa olla erittäin varovainen. Näihin tapauksiin sopii hyvin sanonta: ”Jos se on liian hyvää ollakseen totta, se ei ole totta”

Ludevapaa -sertifikaatti

Tämän vuoksi olemme luoneet Ludevapaa -sertifikaatin, jonka myyjä voi ostaa yhdellä eurolla (1€). Hinnan ei pitäisi olla este sertifikaatin hankkimiselle myytävään tuotteeseen.
Myyjä tarkistaa myytävän tuotteen ja hankkii sertifikaatin sivustomme kautta. Kun myyjä vakuuttaa myytävän tuotteen olevan ludevapaa tuote, voi ostaja ostaa tuotteen hyvillä mielin ilman pelkoa luteista.

Kuvia huonekaluista löytyvistä luteista ja niiden jättämistä jäljistä

Ostaja: Pyydä myyjältä ludevapaa -sertifikaatti

Jos myyjä ei ole hankkinut ludevapaata -sertifikaattia, häneltä kannattaa sellainen pyytää. Tämä antaa ostajalle varmuuden siitä, että myyjä ei tahallisesti siirrä huonekalun tai muun myytävän tavaran mukana luteita kotiisi. Hinta ei voi olla este sertifikaatin hankkimiselle, joten jos myyjä kieltäytyy hankkimasta sellaista, kannattaa hälytyskellojen soida ja jättää tuote ostamatta.

Luteiden torjunta tulee maksamaan noin tuhannesta eurosta jopa moniin tuhansiin euroihin. Joten tämä on yksi tapa yrittää olla tuomatta niitä kotiinsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *