Luotettava kumppani ratkaisee ludeongelmat

Tuholaistorjunta

Sisätiloihin luteet pääsevät usein irtaimiston mukana. Lämpötorjunta on tehokas tapa päästä niistä eroon.

Teksti Vilma Timonen / Content House

Ludeongelma on Suomessa melko yleinen ja on keskittynyt erityisesti suuriin kaupunkeihin ja kesämökeille. Tyypillisesti luteet tulevat kotiin ulkomailta palaavan henkilön matkalaukusta tai kierrätyksestä tai roskalavalta tuodun, hyväkuntoiseltä näyttäneen huonekalun mukana. Kerrostaloissa luteet voivat levitä huoneistosta toiseen rappukäytävän, IV-hormien tai sähkökourujen kautta – sekä vieraiden mukana talosta toiseen.

Jatka lukemista

Kerrostalon ludetorjunta

Vaativa ludetorjunta kerrostalossa

Kerrostalon ludetorjunta 4

Teimme erittäin laajan sekä vaativan tuholaistorjunnan uudellamaalla 4 kerroksisessa kerrostalossa. Luteet olivat lähtöisin huoneistosta, jossa luteita oli ollut huoneistossa arviomme mukaan noin 3 vuotta. Luteita oli huoneistossa tuhansia, eikä asukas ollut hoitanut ilmoitusvelvollisuuttaan ludeongelmassa. Tämän vuoksi ongelma oli räjähtänyt käsiin sekä levinnyt laajasti kerrostalon eri huoneistoihin.

Jatka lukemista

Joulutervehdys 2020 Hurstinapu

Lahjoitimme joulutervehdyksemme Hurstinavulle

Toivotamme hyvää ja rauhallista joulunaikaa sekä menestystä vuodelle 2021! Lahjoitimme tänä jouluna joulutervehdyksiin varatun summan Laupeuden työ Ry:lle eli Hurstinavulle heikko-osasten auttamiseksi.