Asiakaspalautteet

Jatkuva asiakastyytyväisyyden mittaaminen on paras tapa kehittää asiakaskokemusta

Meille asiakaspalvelu ja siitä saatava palaute on erittäin tärkeää. Ohessa löydät asiakkaittemme antamia sensuroimattomia palautteita.

Average Rating: 4.8 stars (based on 54 ratings)

Tarkastuskäynti kodissamme

Palvelu oli todella hyvää!!! Neuvot olivat selkeitä ja tarkastuskäynti tapahtui nopealla aikataululla ja se oli todella tarkka! Onneksemme tarkastus oli myös negatiivinen!

Arja Kanto
Hollola

Verkkovalmennus näytti toimivan

Tilasin teiltä tuon verkkovalmennuksen kun mutsilla oli luteita. Ohjeet olivat kyllä todella selkeät ja nyt jatkan takkailua. Säästin pitkän pennin tässä. Ilmoittelen miten kävi, mutta lupaavalta näyttää. kahteen viikkoon ei ole ötököitä näkynyt. Erittäin vahva suositus!

Markku vaan
Helsinki

Google arvostelu

Käyttäjä ei kirjoittanut arvostelua, mutta antoi arvion.

Jemi Saarinen
Tampere

Nopeaa toimintaa

Nopeaa toimintaa. Selkeät ohjeet ja mukavat ammattilaiset asialla. Jos tarvetta jatkossa, otan palvelut myös jatkossa tästä yrityksestä.

Minna Antila
Helsinki

Lutikkatorjunta

Ensimmäisestä puhelusta alkaen saimme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.
Tarjouksen hyväksymisen jälkeen saimme hienosti tietoa asian etenemisestä, sekä hyvät ohjeet valmistautumisesta. Myös lisäkysymyksiin tulivat vastaukset nopeasti. Tilauksen ja työmääräyksen seurantajärjestelmänne on harvinaisen ammattimainen. Voisimme suositella samaa muillekin ”keikkaprojekteille”, joiden viestinnässä on usein toivomisen varaa. Erityisesti arvostamme empaattista ja palvelualtista asennettanne paikan päällä, jotka loivat luottamuksen… Lue lisää ”Lutikkatorjunta”

TMR
25640

Kiitos ammattitaitoisesta ja nopeasta työstä.

Kiitos ammattitaitoisesta ja nopeasta työstä. Uskaltaa kysyä neuvoa jälkeenpäinkin ja vastaukset saa sähköpostitse nopeasti! Kiitos Teille!!

Merje
03100

Erinomainen palvelu

Erinomaista palvelua ja mukava henkilökunta!

Markus Lilj
Vantaa

Pakastuspalvelu, hyvä turva!

Reissussa epäilin olleen mahdollisesti luteita niin halusin viedä varmuudeksi matkatavarat pakastettavaksi. Asiakaspalvelu oli ensiluokkaista, ammattimaista ja erittäin empaattista. Tuli tunne, että sain todella rahoilleni vastinetta. Viesteihini vastattiin aina lähes samantien ja asioidessa tuli tunne, että olen tekemisissä rautaisten ammattilaisten kanssa! Vahva suositus, vaikkei luteita tällä kertaa onneksi löytynytkään. Pakastuspalvelun hinta on pieni hinta mielenrauhasta matkan… Lue lisää ”Pakastuspalvelu, hyvä turva!”

Ansku Heino
Vantaa

Kesämökin ludetorjunta

Moikka Eeva & Jari, Nukuimme viime viikolla mökillä kolme yötä putkeen kun oltiin saatu siivottua torjunnan jälkeen, eikä yhtään lutikkaa näkynyt missään!! Eli hyvältä näyttää 🙂 Kiitos kovasti hyvästä työstä, koko hommasta jäi kiva fiilis! Yritän lähiaikoina ehtiä koenukkumaan vielä lisää mutta uskallan jo uskoa että ongelma taisi ratketa… Hyvää kesää!

Anonyymi
Padasjoki

Kesämökin lude torjunta

Morjes! Täältä Tammelasta. Nyt alkaa olla 6 vk kun kävitte täällä, yhtään ötökkää ei olla havaittu, ei edes kärpäset ole vielä ilmaantuneet, ulkona tosin. Teippi viidakko on katossa ja sänkyjen ympärillä, ovat ihan puhtaat, eli liikettä ei ole ollut. 3.5 tuubia silikoonia painoin noihin rakoihin. Kiittäen ja hyvää kesää

Kesämies
Tammela

Nopeaa ja ammatitaitoista palvelua

Kiitos nopeasta ja ammattitaitoisesta palvelusta! Tulitte jo samana iltana katsomaan, kun otin yhteyttä ja torjunta tehtiin onnistuneesti seuraavana aamuna. Parasta palvelua, sydämellinen kiitos!!

Sini Myyry
Helsinki

Toiminta oli ripeää, ammattimaista

Toiminta oli ripeää, ammattimaista ja asiantuntevaa. Puheluihin, viesteihin ja kyselyihin vastattiin aina nopeasti. Myös taloyhtiön muille asukkaille Buck Busters tiedotti ripeästi ja asianmukaisesti.

Tyytyväinen asiakas
00270

Olitte todellisia ammattilaisia, kiitos!

Kävitte tekemässä luteiden lämpötorjunnan asunnossamme. Kiitos siitä, että olitte niin ystävällisiä ja kärsivällisiäkin kanssamme. Meillä oli paljon pakastettavaksi vietäviä tavaroita, mutta te veitte kaikki mukisematta mukananne, ja lupasitte vielä käsitellä lasten muovilelut erikseen – olimme tästä todella kiitollisia!! Vastailitte myös ystävällisesti huolestuneisiin kysymyksiimme. Luteiden löytyminen omasta kodista oli erittäin ahdistavaa ja toi mukanaan unettomuutta, huolta… Lue lisää ”Olitte todellisia ammattilaisia, kiitos!”

JH
Helsinki

Google palaute

Soitin asiakaspalveluun (lauantai-iltana) Keski-Euroopan matkan jälkeen huolestuneena ötököistä, joita löytyi kotiin tulon jälkeen. Pelkona, että mukana oli tullut luteita. Lähetin sähköpostilla kuvia havainnoista ja paluupostissa tuli vastaus, että kyseessä oli turkiskuoriainen, joten ei syytä huoleen ! Suuret kiitokset hyvästä ja nopeasta palvelusta ja tavoitettavuudesta !

Pekka

Google palaute

Asiantunteva palvelu ❤️

Heli Putkinen

Google palaute

Kävitte meillä kesämökillä tuhoamassa seinäluteita jotka oli tulleet lepakoiden kyydissä

Jarkko Kymäläinen

Google palaute

Erittäin asiantunteva ja joustava palvelu luteille altistuneiden matkatavaroiden pakastamisessa ulkomailta palatessa.

Laitila Bros

Toivo ja turva katastrofin keskellä

Muutimme uuteen asuntoon uuteen kaupunkiin… Ja siitä se painajainen alkoi. Olimme muuttaneet vuokra-asuntoon, jossa oli ludeongelma. Opin kokemuksen myötä, että lutikat eivät ole vain iljettäviä verta imeviä syöpäläisiä, vaan ne voivat myös aiheuttaa vakavempia terveyshaittoja. Useiden infektioiden ja allergisten reaktioiden jälkeen löysimme ongelman syyn asunnostamme. Pian tämän jälkeen saimme myös huomata, että vuokralainen jää täysin… Lue lisää ”Toivo ja turva katastrofin keskellä”

Tara
Vantaa

Bugbusters toimi meidän tapauksessamme hyvin.

Bugbusters toimi meidän tapauksessamme hyvin. Saimme tarkastuksen nopeasti ja se oli kattava ja ammattimainen. Aionoastaan asiakaspalvelussa on parantamisen varaa. Kun keskustelin asiakaspalvelijan kanssa lomakkeesta, jonka yksi kohta oli täytetty väärin (lomakkeessa ei mainittu, että antamani tiedot eivät kelpaa), asiakaspalvelija hermostui minulle ja alkoi arvostella arviointikykyäni, mikä ei mielestäni kuulu asiakaspalveluun laisinkaan. Kun koko palvelun tilaaminen… Lue lisää ”Bugbusters toimi meidän tapauksessamme hyvin.”

lude666
00100

Palaute

Alusta alkaen asiantuntevaa palvelua jopa keskiyöltä alkaen. Hyvät nettisivut. Nopeasti saatu: ohjaus, hinta-arvio ja toteutus. Asiakaslähtöinen miellyttävä henkilökunta piti meidät koko ajan ajantasalla tilanteesta työn edetessä. Luotettavaa, nopeaa ja ammattitaitoista työtä! Paniikki muuttui jälleen hyväksi arjeksi. Lämpimin kiitoksin
Eräjorma

Erä-Jorma
Etelä-Savo

Nyt on turva hankittu!

Lutikat on hävitetty kodistamme. En halua enää koskaan nähdä tai joutua lutikoiden syötäväksi. Nyt voi olla rauhallisin mielin kun otimme teiltä ludevakuutuksen ja siihen vielä pakastus palvelun. Ukko matkustelee todella paljon työnsä puolesta, joten päätin, että ne tuhotaan pakastamisella heti matkan jälkeen oli niitä sitten tai ei. Tulee halvemmaksi ja mielen- ja kotirauha säilyy perheessämme… Lue lisää ”Nyt on turva hankittu!”

Nina
Helsinki

Ludearkku

Hotlassa oli lutikoita. Ihan varulta tuotiin kapsäkit tuohon teidän pakastuspalveluun. Aika kätsy palvelu ja saimme muuten rahat vakuutuksesta jo takaisin. Pitääpä ottaa tavaksi tämä. Joka matkan jälkeen kamat suoraan pakkaseen niin ei tarvii pelätä lutikoiden leviämistä kotiin saakka. Toivottavasti arpaonni suosii meitä arvonnassa.

Jaajo
Espoo

Tyhmyydestä kärsii koko kroppa

Lutikat on vihdoin poistettu. Olipa urakka mutta saapa syyttää osittain itseään. Kymmeniä menetettyjä yöunia, huonekalujen hävittämistä, pyykkirumbaa, syötyä kättä ja jalkaa. Tämän kaiken saimme kun emme älyneet heti hommata ammattilaista paikalle. Tähän sopiikin hyvin sanonta: ”Tyhmyydestä kärsii koko kroppa”.
Kumpa olisin tiennyt että noista luteista pääsee eroon noin helposti. No nytpä tiedän. Vahva suositus… Lue lisää ”Tyhmyydestä kärsii koko kroppa”

Tulityttö
Porvoo

Kannatti luottaa kuulopuheisiin.

Kannatti luottaa kuulopuheisiin. Olette vain parhaita! Kiitos avusta lutikoiden tuhoamisessa. Maailmani on pelastettu! Vastine: Ole hyvä! Yleensä kuulopuheisiin ei kannata uskoa. Tässä tapauksessa se taisi kuitenkin kannattaa 🙂 Hyvää kesän odotusta sinulle. Kiitos palautteesta!

Petra
Helsinki

Risteilylaivalla lutikoita

En tiedä, tuleeko tämä julki, mutta varoittaisin kaikkia laivalla matkustavia tarkastamaan hyttinsä kunnolla. Ennen tätä episodia en edes tiennyt, että luteita on olemassa. Olimme perheen kanssa viikkarilla ja saimme sieltä mukaamme luteita. Ei kerennyt leviämään kuin kahteen makkariin, mutta tuli tästäkin maksettua oppirahat. Onneksi on näitä yrityksiä jotka tietävät mitä tekevät. Hoiditte hommanne kyllä mallikkaasti… Lue lisää ”Risteilylaivalla lutikoita”

Oona
Kerava

Sokeritoukat poissa

Tilasimme teiltä sokeritoukkien joukkotuhonnan ja hyvin näköjään onnistuitte. Ensimmäisen käynnin jälkeen niitä löytyi vielä hieman, mutta viimesen käynnin jälkeen ovat kadonneet kokonaan. Ovat iljettävän nälköisiä turjakkeita. Kiitos.

Sarita
Helsinki

Terveiset Tampereelta

Vanhemmat toivat meille tuliaisiksi luteita Thaimaasta. Tulitte jo seuraavana päivänä äitini soitosta ja teitte juttunne. Olipas merkillisen hyvää palvelua. Kiitos siitä.

Janina Honkanen
Tampere

Luteiden torjuntaa Turussa

Kiitos erittäin nopeasta reagoinnista ja palvelusta. Nyt voimme vihdoin huokaista helpotuksesta. Emme käyneet kuukauteen mökillä, mutta nyt uskaltauduimme sinne talviloman ajaksi ja voin iloikseni todeta, että siellä ei ole luteita enää kuten ei kotonammekaan. Kiitos ihan hirveästi avustanne. Oli mukava asioida, kun sai asiantuntevaa ammattimaista apua ongelmaamme.

Karisto Tuula
Turku

Torakat hävitetty

Kävitte hävittämässä russakoita ja onnistuitte siinä moitteettomasti. Kuolleita torakoita löytyy vieläkin sieltä sun täältä, mutta onneksi ne on kuolleita 🙂

Kaija-Liisa
Helsinki

Uneton Seattlessa

Tulimme jenkeistä ja toimme teille suoraan lentokentältä kaksi matkalaukkua pakastukseen koska hotellissamme oli luteita. Tämä olikin näpsäkkä tapa varmistua siitä, että niitä ei kulkeudu meidän kotiin vahingossakaan. Loistopalvelu! Meidän pakastelokeroon kun ei olisi mahtunut kuin sukat 😉

Haavisto
Helsinki

Seinäluteet ovat poissa

Nyt on takuuaika ummessa jonka vuoksi viitsin antaa palautetta. Luteet ovat poissa kodistamme. Lämpimät kiitokset kuuluvat teille ja teidän ystävälliselle palvelulle. Toivottavasti emme koskaan kohtaa näissä merkeissä.

Sirpa
Jyväskylä

Iso kiitos

Ammattimaista, nopeaa, tehokasta ja huolellista! Ja ihan huikeeta asiakaspalvelua! Vahva suositus! Pystyy taas nukkumaan yönsä rauhassa! Kiitos!

Tyytyväiset vantaalta
Vantaa

Luteista ei pääse eroon kotikonstein

Tulihan sekin todistettua ihan henkilökohtaisesti. Yritimme päästä eroon noista ”#€#” luteista 2kk, mutta työ oli täysin turhaa :-(. Niitä vaan tuli ja tuli lisää, vaikka mitä teimme. Hävitimme sängytkin eikä sekään auttanut. Luteet valtasivat meidän uudet, kalliit sängyt (perrrr….). No, onneksi löysimme teidät. Olen odotellut kuukauden päivät kauhunsekaisin tunnelmin, ja nyt voin jo ehkä huokaista… Lue lisää ”Luteista ei pääse eroon kotikonstein”

Ari
Lappeenranta

Kevyttä pxxxaa (sensuroitu)

kävitte meillä tekemässä torjunnan viime viikolla ja on niitä edelleen kämpäsä miten mun tulis asuu täälä kun ötökät hyppii pitkin seiniä tuloetteko uusimaan vai mitä pitäis tehdä? äiti tulee kylään ja se saa slaagin ku ötököät pörrää pitkin kämppää. Bug Bustersin vastine:
Hei Jorma Helsingistä ja kiitos rakentavasta palautteestasi. Olisitko ystävällisesti yhteydessä suoraan myyntiimme,… Lue lisää ”Kevyttä pxxxaa (sensuroitu)”

Jorma
Helsinki

Joulu pelastettu

Isäntä toi matkalaukussaan lutikoita kotiimme. Soitto teille ja tulitte jo seuraavan päivän illalla lämmittelemään. Pelastitte meidän joulun, kiitos siitä kovasti. Ollaan tarkempia jatkossa nuitten kapsäkkien kanssa. Kiitos ja Hyvää Joulua!

Kristiina
Parkano

Tyytyväisiä ollaan

Ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Puhelin konsultaatiosta torjuntaan asti kaikki sujui mallikkaasti. Ja ongelma pysynyt poissa! Kiitos vielä!

Shery
Hyvinkää

Luteet valtasivat kotimme

Pelastitte kotimme lutikoiden kourista. Oli mukava tavata, mutta toivottavasti vain yhden kerran. En vieläkään ymmärrä, mistä ne oli meille tulleet?!? Kiitos avusta.

Make
Jyväskylä

Sanaton

En oikein tiedä mitä sanoisi? Tulitte, teitte omat hommanne ja poistuitte. Kaikki kävi niin äkkiä, töissä ollessani. Kuukausi mennyt, eikä ole mitään merkkejä lutikoista ja toivottavasti ei tule.

Seppo
Turku

Vauva talossa, ei kiitos myrkkyjä!

Nopea, ystävälinen ja luotettava palvelu. Pääsitte torjuntatoimiin vasta 4 päivän päästä soitosta, siitä pieni miinus, mutta muuten kaikki meni kuin rasvattu. Kannatti odottaa. En uskaltanut myrkkyjä käyttää kun kotona on 3kk pieni lapsi. ❤ Kiitos ❤

Niina
Porvoo

Palveluissa on eroja

Nyt on pakko sanoa, että yrityksillä on todellakin eroa. Meillä todettiin luteita kesäkuussa, joilloin tilasimme lämpötorjunnan teidän kilpailijalta (nimeä en viitsi nyt tässä kertoa). Nyt luteita oli tullut uudelleen. Kun eilen katsoin miten te hoidatte hommanne, ero oli edelliseen kuin yö ja päivä. Edellinen yritys kun kävi, niillä meni 1 1/2 tuntia. Toivat laitteet kotiimme… Lue lisää ”Palveluissa on eroja”

Riina Jokikunnas
Tuulos

Sääli, että lepakot ovat rauhoitettuja

Mökillä oli luteita. Olivat ilmeisesti tulleet lepakoiden mukana. Lämpö torjuntanne on kyllä vaivatonta. Luteet ovat poissa mökiltä, kotoa sekä autosta. Toivottavasti ei tule uudelleen. Kiitos avusta.

Mikko
Naantali

Ammattilaisen työtä

Ammattitaitoista työtä kaksi viikkoa sitten kodissani Erittäin ikävä ludeongelma poistui. Ilman Bug Bustersia en olisi tilanteesta selvinnyt. Itku on vaihtunut leveään hymyyn. Yöunet ovat palanneet. Ehdoton kaksikko!! Suosittelen lämpimästi!!!!!!

Marja Hankaniemi
Forssa

Yöunet palasivat

Olen niin onnellinen saamastani palvelusta. Lutikat on poissa ja yöunet tulleet takaisin. Väldigt mycket tack 🙂

Onnellinen Kaisa
Pori

Positiivinen kokemus

Ludeongelma on ratkaistu. Tämä oli positiivinen kokemus. Tulemme käyttämään palvelujanne tulevaisuudessakin jos niitä tarvitsemme. Ainoa miinus oli isännöintitoimiston nihkeä suhtautuminen luteiden torjuntaan, mutta te hoiditte ongelman kertakaikkisen upeasti. Hieno suoritus! Annan 4 tähteä, koska aina on parannettavaa 😉

Matti Mäkimaa
Tampere

Nopea apu

Ei pahaa sanottavaa. Nopea apu lutikoiden tuhoamiseen. Lauantaina tulitte ja hoiditte työnne malikaasti. Nyt odotellaan tuloksia. Kiitti.

Anneli
Helsinki

Hemmetin lutikat

Suurkiitos hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta. Pääsimme kiusallisesta ongelmasta oikeasti eroon yhdessä päivässä. Palvelu oli ammattimaista ja hienotunteista. Voimme suositella lämpimästi muillekin. Kiitoksia!

Mervi Tampereelta
Tampere

Tyytyväinen asiakas

Jouduitte käymään 2 kertaa tuhoamassa luteita. Ensimmäisellä kerralla ei otettu kaappeja irti seinistä, jonka vuoksi varmaan 1 lude tepasteli sängyssämme heti seuraavana yönä. Tulitte uudelleen jo seuraavana aamuna jolloin siirsimme kaapin seinältä ennen torjuntaa. Nyt on mennyt kuukausi, eikä ongelmaa ole esiintynyt joten hoiditte homman mallikkaasti vaikka jouduittekin tekemään hoidon kahteen kertaan. Kiitos hyvästä palvelusta… Lue lisää ”Tyytyväinen asiakas”

Arto
Helsinki

Nopeaa palvelua

Pakko antaa täydet 5 tähteä. Palvelu oli erittäin nopeaa ja tehokasta. Eipä ole luteita näkynyt käyntinne jälkeen. Suur-Kiitos teille.

Pertti
Hämeenlinna

Ei seinäluteita

Vaikea sanoa palvelun laadusta kovin paljoa. Kävitte tarkistuskäynnillä ja mitään ei löytynyt. Harmitti, että joutui maksamaan turhasta mutta toisaalta oli huojentavaa että lutikoita ei löytynyt. Tulitte nopeasti ja hoiditte homman ammattitaitoisesti. Kiitoksia siitä!

Riina
Helsinki

Syypää tiedetään 😉

Meillä oli levinnyt luteita äidiltäni kotiimme josta sitten kuljetimme tietämättämme kesämökillemme niitä. Onneksi löysimme teidät ja palvelunne koska soitosta meni 2 päivää ja ongelma oli hoidettu kaikissa kolmessa paikassa. Täytyy tunnustaa, että olimme erittäin posiitiivisesti yllättyneitä teidän palvelunne laatuun ja ennen kaikkea siihen pikaiseen ongelman ratkaisuun. Terveisiä siis Merimaskusta. PS: Ei ole luteita näkynyt ja… Lue lisää ”Syypää tiedetään ;-)”

Markku Laakso
Merimasku

Matkalaukun mukana luteita

Meillä tuli luteita matkalaukun mukana. Oli todella ikävä ongelma, eikä sitä saatu taltutettua millään muulla keinolla kun tuolla teidän mainostamalla lämpötorjunnalla. Myrkyt on näköjään viimeinen temppu mitä voi vaan tehdä. ne leviää vaan entistä enemmän.

Jukka Perttula
Klaukkala

Hotellihuoneet pelastettu

Kiitos erittäin hyvästä palvelusta täältä Imatralta. Hotelliimme oli eksynyt muutamaan huoneeseen luteita asiakkaidemme mukana ja saimme aivan järisyttävän nopeaa palvelua. Seuraavana päivänä ongelma oli hoidettu 2 huoneessa. Säästimme tässä hurjasti rahaa, koska muutoin emme olisi voineet vuokrata huoneita asiakkaillemme. Lupaamme kertoa teistä eteenpäin.

M.Penttilä
Imatra

Lude ongelma on poissa

Kiitos aivan loistavasta palvelusta, alusta loppuun. Nyt on ludeongelma taltutettu. Eevan pitäisi harkita psykologiksi ryhtymistä 😀 . Osasi kyllä niin hyvin asiansa, että tälläinen hysteerikko rauhoittui ihmeellisesti pelkästä rauhottavasta puheesta. Laitan sanan kiertämään. voi kun tälläistä palvelua saisi muualtakin. Kiitos vielä kerran

Sari Korpela
Lapua

Myrkyt on myrkkyä

Kävitte meillä noin kuukausi sitten tekemässä lämpö torjunnan. luteita ei ole enää näkynyt. naapuriasunnossa on käytetty kuulemma myrkkyjä ja ne taistelee vieläkin niiden kanssa. huoltoyhtiö ei ymmärrä tilanteen vakavuutta eikä usko vaikka kuinka sanoisi, että myrkytys ei toimi. toivottavasti ei tule uudestaan naapurista meille. olisivat ottaneet saman käsittelyn kun me, niin ei ehkä tarvitsisi enää… Lue lisää ”Myrkyt on myrkkyä”

Sari Nummi
Kouvola